Autostol.dk

Test af køreposer – stor test af køreposer til autostolen

Test af køreposer

Jeg har været så heldig, at få lov til at teste en række køreposer for, at se, hvilken kørepose jeg synes bedst om.

I testen har jeg set på følgende modeller:

Voksi Move – Sitbag baby – Cuddle Putteposen – Sleepbag.bycar – Odenwälder Mucki – 7 A.M Le Sac Igloo – 7 A.M Baby Shield

(klik på ovenstående for, at læse mere om modellen og se priser/købssteder)

Læs her, hvorfor køreposer er en god ide, at anvende i autostolen

Test af køreposer – skema over test resultater – opdateret oktober 2017

Sleepbag.bycarVoksi MoveOdenwalder MuckiCuddle PutteposenSitbag babyBaby ShieldLe Sac Igloo

Sleepbag

Voksi

Odenwälder

Cuddle

Sitbag

7 A.M

7 A.M

Model
Sleepbag.bycar
MOVE
Mucki
Puttepose
Baby
Baby Shield
Le Sac Igloo
Pris (ca.)
799 kr.
999 kr.
669 kr.
538 kr.
399 kr.
1.145 kr.
995 kr.
Design (5%)
5 stjerner5 stjerner4 stjerner2 stjerner1 stjerne5 stjerner5 stjerner
Pasform/dimensioner (15%)
4 stjerner4 stjerner3 stjerner4 stjerner4 stjerner3 stjerner3 stjerner
Materialer (10%)
5 stjerner5 stjerner4 stjerner4 stjerner2 stjerner4 stjerner4 stjerner
Brugervenlighed (20%)
5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner4 stjerner3 stjerner3 stjerner
Tempratur (10%)
5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner3 stjerner5 stjerner5 stjerner
Levetid (10%)
2 stjerner2 stjerner2 stjerner5 stjerner4 stjerner3 stjerner2 stjerner
Montering (25%)
5 stjerner5 stjerner5 stjerner2 stjerner4 stjerner3 stjerner3 stjerner
Pris vs. Score (5%)
5 stjerner3 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner1 stjerne1 stjerne

Resultat (100%)

90%

89%

84%

77%

72%

66%

64%

Læs mereLæs mereLæs mereLæs mereLæs mereLæs mereLæs mere

Stor rabat på køreposer:

Lige pt. er tilbud på køreposer – tjek udvalget her:

Klik her – se det gode tilbud på køreposer.

Resultatet – opsummeret

Testvinderen blev Sleepbag.bycar tæt forfulgt af Voksi MOVE – der er næsten dødløb mellem de to, men Sleepbag vinder lige præcis idet den er en smugle billigere.

Hvis du er i tvivl om, hvorfor du bør vælge en kørepose, så læs dette indlæg, hvor jeg se nærmere på valg af overtøj i autostolen.

Køreposen mødregruppen anbefaler

Der var klar enighed i de to mødregrupper – Sleepbag.bycar er deres klare favorit og den model, som var mest praktisk. Voksi MOVE kom lige bagefter og der var faktisk lidt uenighed om, hvilket model, der havde det flotteste design og den de helst ville vise frem. For begge to var i virkelig flot design.

Hvis du vil læse mere om de enkelte køreposer, kan du klikke på navnet. Her har jeg beskrevet poserne nærmere og nederst på hver side finder du min egne vurdering af poserne. Der er også mulighed for, at finde links/priser til de steder, hvor du kan købe køreposerne:

Sådan foregik testen

Jeg satte mig ned og brainstormet over de forskellige ting man kunne teste og undersøge. Dette gav mig en oversigt med 12 punkter, som jeg kogte ned til de 8, som er med i skemaet.

Jeg har så selv ud fra disse punkter gennemgået køreposerne og afgivet en karakter fra 1-5 stjerner, hvor 5 stjerner er bedst.

Derudover har jeg haft poserne med hos to forskellige mødregrupper, som har afprøvet poserne i deres egne autostole og med deres eget barn. Børnene var fra 9 uger til 10 mdr.

Køreposerne er afprøvet i en Maxi Cosi Pebble Plus, Besafe iZi go modular og Römer Baby Safe Plus 2.

Derudover har jeg haft en tidligere medarbejder fra Ønskebørn og Babysam til at lave samme øvelse, hvor han skulle finde frem til, hvilken pose han helst vil have og give hans begrundelse for det.

Poserne er således ikke testet for, hvor varme og modstandsdygtige mv. de er. Der har blot været tale om en praksis test, der kan give et billede af, hvordan køreposerne er i hverdagen.

Tak til

Jeg vil lige benytte lejligheden til, at sige tak til følgende producenter/webshops for deres bidrag til testen. De har blot leveret køreposerne til testen og således ikke haft indflydelse på selve testresultatet:

Voksi.dk
Sitbag.dk
Cuddle.dk
Fleece.dk
Pinkorblue.dk
Sleepbag.dk

Derudover skal Tim også have et tak, da han har hjulpet til med testen af køreposerne.

Spørgsmål eller egne erfaringer

Har du spørgsmål til testen, køreposerne ol. er du velkommen til, at stille dem nedenfor via kommentarsporet. Hvis du har erfaringer med en eller flere af køreposerne vil jeg meget gerne have, at du deler dine erfaringer under de enkelte køreposer’s underside, som du finder ved, at klikke på produktnavnene længere oppe.

7 kommentarer

 1. Da jeg skulle købe kørepose ende jeg med at vælge Voksi. Den fungerer super godt. Man betaler også lidt for den, men den er alle pengene værd 🙂

  1. Hej Charlotte,

   Det er faktisk den samme kørepose jeg ville vælge. Du kan sagtens sætte barnet i posen og så bære det ned i bilen. Ellers kan man knappen bunden af posen op og selv lade barnet gå ned til bilens mens det har posen på – kan man både med sitbag og multiposen og så sætte barnet fast og knappe posen igen.

   Mvh

 2. Hej Kristian.

  Meget tankevækkende artikel, jeg overvejer nu et fornuftigt alternativ til vinterjakken. Har set lidt på multiposen, der virker som det bedste bud, men vil lige høre dig.

  Min datter er 2 år, og jeg synes derfor det er rigtig svært at finde noget godt. Da hun var baby satte vi hende jo bare i (varm!) autostol i en trøje, og pakkede hende ind i en dyne el. lign. Det er jo ikke så nemt nu hvor autostolen står fast i bilen, og min datter gerne selv vil gå frem og tilbage. Hvad vil du foreslå som det bedste? Jeg søger en pose el lign som jeg kan give hende på derinde og hun kan fragtes i til og fra bilen. Den skal naturligvis være varm med det vejr vi har nu. Og så må det ikke være besværligt at sætte hende i bilen med den.

  Håber du har tid til at svare mig 🙂

  Mvh pernille

  1. Hej Pernille,

   Jamen så er Sitbag eller Multiposen et rigtig godt bud. De kan knappes op i bunden, så barnet selv kan gå ud i bilen og når man så er i bilen, kan posen blive knappet igen.

   Eneste ulempe er, at de begge er af fleece og derfor ikke er vindtætte.

   Mvh

 3. ikke særligt gennemtænkt… hvordan skal barnet være klædt på fra døren til bilen, og fra bilen til institution???

  1. Hej Vaiva,

   Man tager jo ofte babystolen med frem og tilbage, så man sætter barnet i posen og ned i autostolen indenfor der hjemme og tager autostolen med ind i institutionen – så kommer barnet aldrig udenfor uden overtøj.

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.