Bagudvendte autostole

Der er ikke den samme fokus på bagudvendte autostole fra 9-18 kg eller til børn op til 4-5 års alderen i Danmark, som det f.eks. ses i Sverige. Der er således langt mellem bilerne med en bagudvendt autostol og for at det ikke skyldes manglende information og vejledning, har jeg valgt, at lave en helt sektion på Autostol.dk om bagudvendte autostole.

Hvad er en bagudvendt autostol?

Bagudvendt autostol, er en autostol er modteret, så barnet vender imod kørselsretningen. Det er op til 5x sikre, at sidde i en bagudvendt autostol, hvorfor det anbefales, at børn sidder bagudvendt indtil 4 års alderen.

Bagudvendte autostole kan bruges fra barnet er 0-5 år.

Hos Autostol.dk har vi samlet et bredt udvalg, af markedets bedste bagudvendte autostole. Her er lidt til en hver smag og vi hjælper dig med, at finde den helt rigtige autostol, der passer til jeres bil og barn.

I menuen oppe i toppen finder du Videnscentret, hvor du kan læse alle artiklerne omkring bagudvendte autostole og her kan du se en oversigt over de bagudvendte autostole, vi har medtaget på Autostol.dk

For at vi kan yde den bedste rådgivning om bagudvendte autostole, har autostol.dk indgået et samarbejde med Lena Larsen, der har arbejdet med bagudvendte autostole de sidste 6 år. Det er vigtigt, at du før køb afprøver modellerne i din bil og finder ud af, hvilken model, der passer best. Dette samt anden rådgivning kan Lena hjælpe med. Læs mere om Lena her.

Har du spørgsmål om bagudvendte autostole, kan du skrive dit spørgsmål nedenfor og Lena Larsen vil besvare det.

Her kan du se en film om forskellen på en fremadvendt og bagudvendt autostol ved en kollision.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sssIsceKd6U[/youtube]

Der er lukket for kommentarer.