Maxi Cosi 2way Pearl vs. Römer Dualfix i praksis

Photo of author
Written By Rasmus Ostenfeld Firla-Holme

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Er du i tvivl om du skal vælge Maxi Cosi 2way Pearl eller Römer Dualfix – så tjek her.

Jeg har Tobias Mathiesen til, at teste en Maxi Cosi 2way Pearl og har fået de første tilbagemeldinger. Tobias har også en Römer Dualfix, så denne gang har han sammenlignet de to stole.

Test og sammenligning af 2Way Pearl og Dualfix i hverdagen

Maxi Cosi 2way Pearl er med nogle rarere materialer og selesystemet er klart bedre end i Dualfix.

Dualfix har dog den fordel, at den kan drejes med barnet i stolen, hvilket er en klar fordel. Omvendt er den besværlig at betjene – min kone er ikke blevet venner med Dualfix ift betjening, så når hun er chauffør rykker hun ikke på stolen .

Jeg synes dog det er smart, at man kan dreje stolen når man skal have sønnik ud/ind af bilen. Nu er han dog snart så stor, at han kan kravle op selv.

Generelt gælder for begge stole, at de tager en del plads når de vender baglæns.

Umiddelbart er det ikke svært nogle gange, at køre forlæns og andre gange baglæns for sønnik.Vi har dog haft gæster med i bilen den sidste uge, så nu har han kørt forlæns fast – vi får se om det bliver et problem:)

Jeg synes begge stole er gode stole måske er Maxi Cosi 2way Pearl lidt foran på baggrund af komfort (blødere tykkere stof) og smart selesystem.

Men Römer Dualfix er absolut ikke en dårlig stol. Det er smart, at kunne dreje den når man skal have ham ind og ud af bilen.

Test af de to stole

Begge stole har været med i autostol testen og hvis du udelukket ser på testen, er 2way Pearl markant bedre end Dualfix. Men det skyldes, at Dualfix ikke anbefales til børn under 6 mdr., men da den kan bruges af børn under 6 mdr. fik den et dårligere resultat – læs min gennemgang af Dualfix testen her.

Jeg vil således ikke være nervøs for, at købe nogle af stolene, hvis blot barnet er over 6 mdr.

Maxi cosi 2way Pearl er isize godkendt, hvilket betyder, at den lever op til de nye regler og barnet kan sidde bagudvendt i den indtil det er mere end 15 mdr.

Sikkerhedsmæssigt er der ingen forskel på de to stole.

Tilbud på stolene

Stolene har efterhånden et par år på bagen og derfor kan du ofte finde dem på tilbud. Et af de steder, hvor jeg ofte selv starter min søgen er ved Pink or Blue eller Babysam.

Fordelen ved Pinkorblue er deres rabatkoder, som der komme nye af hele tiden. Ofte får du 10-20% i rabat. Du kan evt. tjekke her rabatkongen.dk om der er nogle aktive rabatkoder.

Der er lukket for kommentarer.