Autostol.dk

Fra bloggen

7 A.M Le Sac Igloo

Le Sac Igloo

7 A.M Le Sac Igloo er en yderst fornuftig kørepose. Den er både vind- og vandtæt, og sikre derfor en god komfort for barnet. Det er en behagelig kørepose, som kan anbefales til nybagte forældre. Det er en stor pose, som fungerer på samme måde som en vinterjakke – blot med selerne direkte på barnet. Dette gør, at barnet holdes varmt og sikkert under transport. Derudover er der en pelskrave, og andre små detaljer.

7. A.M Le Sac Igloo er udstyret med en lynlås, som gør, at man hurtigt kan åbne og lukke køreposen. Den kan vaskes i vaskemaskinen, hvis der skulle opstå et behov for, at rengøre produktet. En vigtig detalje med 7. A.M Le Sac Igloo er, at der er mulighed for, at åbne bunden af køreposen, hvilket gør, at barnet kan have sine sko til at stikke ud i bunden. Det øger komforten samtid med, at det er praktisk i vådt vejr.

7 A.M Le Sac Igloo fik 64% i den store test af køreposer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.