Autostol.dk

Fra bloggen

Akta Graco Belogic

Akta Graco Be logic var den første bagudvendte autostol der klarede verdens hårdeste test af autostole. Der er tale om den såkaldte ”Swedish Plus Test” op til 25 kg. Akta Graco Be logic præsterede, som kun en anden bagudvendt autostol senere har gjort, at få udnævnelsen ”Plus Test Gold”. Be logic er godkendt til brug for brug for børn der vejer imellem 9-25 kg, det er normalt fra barnet er 6 måneder til det bliver 4-4½ år gammelt

Autostolen kan let indstilles i 3 forskellige positioner, blandt andet soveposition. Sovepositionen er meget let, at indstille og dette kan sagens gøres mens man kører.

Autostolens skelet er lavet med runde kurve, der er med til, at give en god sidebeskyttelse. Hovedstøtten er forholdsvis stor og let, at justerer på.

Akta Graco Be logic bliver installeret i bilen ved hjælp af bilens seler. Det er forholdsvis let og stolen hjælper med, at sikre en ordentlig installering. Derudover har Be logic et støtteben der er med til, at gøre stolen endnu mere sikker.

7 kommentarer

 1. Hej igen.

  Hvad er den store forskel Akta Graco Belogic og Akta Graco Duoligic ?

  Mvh. Tina Mertz

  1. Der er mange. Jeg vil foreslå dig at læse om dem enten her på sitet eller Sikkerautostol.dk

   Vægtgrænsen er en af dem. Montering, størrelse. De kan ikke sammenlignes.

 2. Ville denne stol evt kunne sidde i en Citroën c3? Kan se at i endnu ikke har mål på den.
  Og er det overhovedet en fordel at en stol har isofix i forhold til sikkerhed?

  1. Det ved jeg ikke. med den stol er man nødt til at tage pladsbehovet i betragtning. Jeg har haft Belogic. Jeg har de ikke mere og den har ikke været i C3.

   Bagudvendt giver isofix mere sikkerhed idet stolene er nemmere at montere korrekt. Men kan man monteres´en selemonteret bagudvendt stol korrekt er den lige så god og på sigt bedre grundet den højere vægtgrænse og i mange tilfælde længere ryg

 3. Hej
  Kan den fastspændes med bilens hoftesele i midten? Og findes der mål for hvor meget den fylder i bilen?
  Mvh Pernille

 4. Selvom man tit hører at bagudvendte autostole er svære at montere korrekt, så er det bestemt ikke tilfældet med denne stol. Det er ret nemt. Selen til at sætte fast bag i stolen kræver dog lige lidt erfaring – da man lige skal lære hvordan den skal vippes og så er det nemt og så er det trælst første gang man skal sætte den i sin bil (mener dog at stolen er godkendt op til 18 kg uden brug af ekstraselen).
  Der er god benplads i stolen og det er dejligt at den kan vippes i soveposition op til 18 kg – dog mindsker det benpladsen en del!
  Det store minus for os har været, at den er ret tung og derfor noget u-handy at flytte til en anden bil. Det er dog på ingen måde umuligt og kræver ikke ekstraudstyr, da ekstraselen ikke er fastmonteret i bilen.
  Vi er glade for vores stol og vores pige sidder rigtig godt i den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.