Autostol.dk

Fra bloggen

Axkid Kidzone

Axkid Kidzone

Kidzone er en autostol fra den forholdsvis nye Svenske producent af autostole, Axkid. Selvom Axkid er en forholdsvis ny spiller på markedet, er det dog erfarne mennesker der står bag. Det er med til, at sikre en ordentlig kvalitet. Stolen kan bruges fra 9-25 kg.

Axkid Kidzone er en kompakt, kombinations autostol. Det betyder, at den både kan bruges som fremadvendt autostol og bagudvendt autostol. Den er meget let, at justerer og man kan let vælge den position man skulle ønske, det kunne blandt andet være soveposition.

Kidzone er ikke specielt stor og det betyder, at det er et udmærket valg hvis man har en lille bil, hvor det er svært, at finde en autostol der passer. Axkid Kidzone kan dog også sagens bruges i store biler.

Kidzone har derudover også en ret unik funktion, der gør, at seletøj og hovedstøtte altid justerer sig, så det passer til barnets størrelse. Det er vigtigt, at hovedstøtte og seletøj er tilpasset barnet, men med en Kidzone behøves man ikke selv bekymre sig om, hvorvidt det er indstillet korrekt.

Axkid har buede kanter, der er med til, at give en god sidebeskyttelse. Hvilket er meget vigtigt for, at barnet kan være trygt i autostolen.

Autostolens betræk er aftageligt og kan vaskes ved 30 grader.

5 kommentarer

  1. Det må den gerne ja. placer den så tæt på instrumentbrættet som muligt og allerhelst i berøring med det.

 1. Pladsbehov i bilen: Kompakt

  Højdejustering af hovedstøtten og 5-punktsselen sker automatisk når 5-punktsselen strammes og løsnes.

  mange monteringsmuligheder for både sikkerhedsselen og forankringsselerne.

  Sælges med lårbeskyttere, som gør 5-punktselen mere behagelig for barnet.

  Kan monteres i bilens isofixsystem som bæltestol. Selen til dette købes seperat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.