Autostol.dk

Fra bloggen

Besafe iZi Go X1 Isofix base

BeSafe iZi Go X1 ISOfix

BeSafe iZi Go X1 Isofix er en Isofix base til babyautostolen BeSafe iZi Go X1. BeSafe iZi Go X1 kan bruges fra fødslen og op til 13 kg, som svarer til en alder på omkring 12-15 måneder.

En Isofix base giver bedre fleksibilitet i hverdagen, fordi det er er hurtigt at sætte babyautostolen fast på basen, sammenlignet med hvis babyautostolen skulle monteres, hver gang autostolen har været ude af bilen.

Babyautostolen løsnes fra basen ved at trykke på en knap og sættes også tilbage ved et enkelt klik. Det gør det nemmere og hurtigere at tage autostolen ind og ud af bilen, og du kan således nemmere bruge babyautostolen til at bære babyen rundt.

Som navnet siger sættes basen fast med Isofix. Basen monteres også med et støtteben, der giver en bedre stabilitet. Basen er enkel at montere i bilen, og en indikator fortæller når basen er installeret korrekt i bilen. På den måde er der en lille risiko for fejlmontering.

I 2014 har iZi Go X1 fået et testresultat på 74 %, hvor den var monteret med iZi Go X1 Isofix base. Testresultatet var blandt andet 4 ud af 5 stjerner for sikkerhed, hvilket viser at det er en sikker måde at installere babyautostolen iZi Go X1 på.


Prissammenligning på Besafe iZi Go X1 Isofix base

Forhandler Land Total pris fra Læs mere  
Jollyroom.dk 1.799,00 DKK

Fakta om BeSafe iZi Go X1 Isofix

  • Godt testresultat i 2014 med iZi Go X1
  • Indikator bekræfter når basen er monteret korrekt
  • Nem at montere
  • Monteres med Isofix og støtteben
  • Passer til babyautostolen iZi Go X1
  • Babyautostolen iZi Go X1 kan bruges fra fødslen op til 13 kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.