Autostol.dk

Fra bloggen

Besafe iZi Kid X2 i-Size

Besafe iZi Kid X2 i-Szie

IZi Kid X2 i-Size fra BeSafe er en autostole for børn fra ca. 6 måneder og op til 4 år. Autostolen lever op til R 129 regulativet (i-Size).

IZi Kid X2 i-Size giver den bedste sikkerhed for dit barn. Autostolen monteres bagudvendt med Isofix, samt et støtteben der giver en bedre stabilitet. Isofix-krogene kan justeres, så du kan bestemme hvor meget autostolen skal fylde i bilen. Det gør at benpladsen for barnet kan forlænges efterhånden, som barnet vokser. På den måde er det muligt at barnet sidder bagudvendt til barnet er 4 år, hvilket giver en bedre sikkerhed.

Samtidig er der en indikator der, med lyd og lys, fortæller når autostolen er monteret korrekt. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om fejlmontering.

I 2016 fik IZi Kid X2 i-Size et godt testresultat på 74 %, der viser at det er en god og sikker autostol. Testresultatet var blandt andet 5 ud af 5 stjerner for sikkerheden.

Hoved- og nakkestøtten og den integrerede 5-punktssele kan også justeres efterhånden som barnet vokser, så sikkerheden følger med når barnet bliver større.

Autostolen er også udstyret med et sidebeskyttelsessystem (SIP+), der sikrer den bedst mulige beskyttelse i tilfælde af en sidekollision.

IZi Kid X2 i-Size har også god komfort for barnet. Den kan indstilles i sovepositioner til at give den mest behagelige køretur. Der er ventilation i stolens ryg, som også sikrer god komfort under køreturen.

Slutteligt har autostolen nogle magneter der kan holde selen til side, imens du sætter barnet ned i autostolen.

ADAC test resultat for Besafe iZi Kid X2 i-Size

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
74 ★★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

2 kommentarer

 1. Hej
  Jeg forstår ikke helt guiden for autostole. De fire autostole som kommer op, når jeg søger på 9 mdr., 9 kg og 70 cm. de har dårligere testresultat end f.eks. denne stol. Hvorfor bør jeg ikke vælge denne i stedet??

  1. Hej Sabine,

   I guiden er der også taget hensyn til andre ting og da denne stol kun er lidt bedre end de andre, så har jeg vurderet, at de andre passer bedre til langt de fleste børn.

   Men hvis du vil have en 100% bagudvendt stol, er dette en rigtig god og fornuftig stol.

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.