Autostol.dk

Fra bloggen

Brio base

Biro Isofix base

Med en Brio Base til autostol, bliver det let at montere/afmontere din autostol. Brio Base til autostol er en base du montere i din bil ved hjælp af Isofix eller bilens 3-punktsele.

For at man kan montere noget med Isofix kræver det, at der er såkaldte Isofixfastgøringspunkter tilstede i bilen.Det findes i dag i de fleste nyere biler, men der findes desværre også nogle biler hvor Isofixikke er en mulighed. Derfor er det altid en god ide, at undersøge hvorvidt man har mulighed for Isofix inden man køber. Du kan ofte læse mere om dette i en manual om bilen, ellers prøv at søg på internettet.

Fordelen ved at anvende Brio Base er, at det er med til at sikre autostolen, så du kan bruge den når du kører.

Det unikke og smarte ved Brio Base er, at den både kan sættes fast med Isofix og bilens 3-punktsele. Det gør, at du altid kan bruge basen også selvom du kommer over i en bil, hvor der ikke er Isofix.

12 kommentarer

 1. Hej, jeg har netop købt en brugt en af slagsen til 0-13 kg og bagudvendt, og den er umiddelbart nem at montere, men den der plade foran på stolen, kan jeg ikke få til at passe. Hvis den skal sidde på, er det som om basens ‘stænger’ ikke er lange nok til at nå isofix-beslaget i bilen. Har du et godt råd til det? Og hvad gør den der plade godt for?

  1. Hej Christina,

   Det var ikke godt – har i huskede at tjekke om basen passer/er godkendt til bilen?

   Det er ikke alle biler, som alle autostole kan bruges i.

   Pladen er tænkt som ekstra sikkerhed, så basen ikke kan flyve op ad ved en kollision. Det er ikke en i må tage af.

   Mvh

 2. Vi har brugt denne isofix base i 7 måneder nu, lige siden vores datter blev født. Vi føler ikke, vi kunne have fået det nemmere. Med et lille klik er stolen frigjort af basen, og vi kan så tage den med op i lejligheden med Laura siddende deri. Når vi skal ned i bilen igen bliver hun sat i stolen inden vi går, og klikkes derefter nemt i basen med et ‘snuptag’.
  Jeg tænker tit på hvor lækkert det er, at slippe for at stå og rode med sele hver gang vi skal ud at køre. Klik i og klik ud – det kunne ikke være nemmere. Desuden står basen fuldstændig fast i bilen og rokker slet ikke. Jeg vil gerne anbefale den til andre forældre og giver den 5 stjerner. Hun er som sagt 7 måneder nu, vejer 8,4 kg og fylder godt i stolen. Dog kan hun sagtens passe den lidt endnu.

 3. Super nem at montere, super lækker autostol.
  MEN! husk lige at hvis man har en Opel Astra af nyere model og vil bruge 3 pkt sele til foran placering af autostol duer den IKKE! da den ikke har TRANSPONDER indbygget til at snakke sammen med Opels Airbag system der IKKE kan deaktiveres som i andre biler…

 4. Bemærk at denne base kan bruges til både isofix og sele. Det er da absolut værd at tage med. Og så er stolen dertil bare i top. Jeg kan kun anbefale stol + base.

 5. Autostolen (de)monteres hurtigt og nemt i den fantastiske base som følger med hvor på der også er beskyttelse og småfødderne ikke får sparket sædet tyndt i stoffet !

  Jeg vil for intet i verden undvære en base til min autostole – også for at sikre den korrekte montering af stolen.
  Min samvittighed ville aldrig kunne leve med at et (gud forbyde det) uheld – kunne være forhindret hvis man havde sat stolen korrekt fast (selvom man var af den overbevisning at det havde man gjort med 3 punkts selen)..

 6. Rigtig god autostol, til god pris
  Nem at bruge, og fungerer godt med baby indsatser, har selv fået små børn, og der kan selerne godt drille lidt og virke voldsomme, men en super god stol som vi har været rigtig glad for til vores søn, og som nu bruges til vores datter. Nem og hurtig i brug med basen

 7. God pris for en autostol med isofix base som sikre korrekt montering hver gang!

  Den er nem at montere og afmontere og der høre baby indsats med.

  3-punkts selen kan godt drille lidt, når man skal samle de to skulder stropper, men når man lige finder teknikken er de gode. (derfor den kun får 4,5 stjerner)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.