Autostol.dk

Fra bloggen

Brio Primo

Billede på vej

Når man bliver forældre, vil man selvfølgelig gerne være med til at gøre det så godt for sit barn som overhovedet muligt. Både når det gælder sikkerhed, men ligeså meget når det det handler om komfort. Her kan stolen Primo fra Brio bruges, det er en komfortabel stol, der dog også byder på mange sikkerhedstiltag. Sikkerhedstiltag der er med til at sikre barnet, så godt som muligt.

Brio Primo er en autostol til helt nyfødte børn og indtil de vejere 13 kg. Primo kan monteres ved hjælp af den almindelige 3-punkt-sele. Men man kan også med fordel anvende Brio ISOFIX til autostol, på den måde bliver det lettere at montere autostolen hver gang dette er nødvendigt.

Men ligeså vigtigt er det med til, at gøre autostolen endnu mere sikker ind den ellers var i forvejen. Brio Primo er en bagudrettede autostol, som også er standard når der er tale om autostole til meget små børn. Dette er for at øge sikkerheden, da barnet er mindre udsat når det har hovedet modsat køreretningen.

ADAC test resultat for Brio Primo

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
62 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

15 kommentarer

 1. Hej, jeg har et spørgsmål:
  Oplever I problemer med, at baby falder forover i denne autostol, når han/hun falder i søvn??
  Ved der er nogle, der har oplevet det som værende et problem i andre mærker af autostole.

  1. Hej Christie,

   Jeg har ikke selv så mange erfaringer med stolen, men det kan sagtens tænkes, at der er samme problemer i denne stol, som der er med fx. Römers.

   Römer fik udviklet en kile, som man kunne sætte under stolen. Måske Brio har det samme – det er værd at undersøge.

   Mvh

 2. Har denne sammen med isofix basen.

  Basen er nem at montere i bilen og stolen er nem at sætte i basen. Fungerer fint med indsatsen, som kan bruges når barnet er helt spæd, så de ikke svømmer i stolen.

  Flot og stilren model, som er forholdsvis nem at bære også (autostole bliver vist aldrig helt nemme at slæbe på 🙂 ) Kalechen er god når solen skinner eller til bare at skærme af.

  Min datter er slank af bygning og stolen har fungeret fint for hende 🙂

 3. Flot, stilren autostol man kan være bekendt at gå rundt med – en detalje, som man ikke må underkende 😉
  Fungerer super med isofix – virkelig nemt og no nonsens at tage stol ind og ud af bilen.
  Godt håndtag – trods vægt af stol + barn tilsammen kan være en belastning for en 40 kg. person som jeg, gør udformningen af håndtaget, at man kan holde den tæt ind til kroppen, så det bliver knap så hådt at bære.
  Vi har ikke haft problemer med, at baby sidder dårligt eller falder sammen i stolen.

  Til gengæld – og som eneste downer er selerne, som kan være besværlige at justere. Men jeg tror, det er et generelt problem for autstole og ikke noget specifikt for denne model.

  Hele familien giver thumbs up herfra 🙂

 4. Jeg elskede denne stol! Så kort kan det siges.
  Jeg glæder mig til den engang skal findes frem igen til en lillebror eller lillesøster!

 5. Stolen er ganske rigtig nem at bruge og der er sikkert mange gode ting at sige om den ift funktionalitet og sikkerhed.

  Vi har brugt stolen i 3 måneder og vi har en meget lang og slank baby. Hun har været meget utilpas i autostolen fra starten af. Det er som om pasformen er forkert, og hun falder helt sammen i stolen og græder af utilpashed.

  Selvom jeg sætter hende godt til rette, kan jeg få en hånd ind under hendes lænd hver gang, og må selv fifle med stofbleer dernede omkring for at støtte hendes nedre ryg ordentligt. Hun er meget ked af at køre i bil og vi overvejer at bytte til en anden autostol eller sælge og købe en anden.

  Som sagt, stolen er sikkert god til nogle børn, men tjek pasformen før i køber. Alle babyer er forskellige og 4-5 stjerner kræver en stol som yder god komfort til alle spædbørn, lange som korte, tynde som tykke.

 6. Jeg købte denne autostol med babyindsats og isofix base til 1499 i ønskebørn.
  Er virkelig glad for stolen, da barnet er nemt at spænde fast, den er blød og behagelig for baby, den er nem at have med
  og et unikt design i forhold til så mange andre autostole 🙂

  kan kun anbefale denne!

 7. Super lækker stol med god og støttende plads til babyen. Selve selen er nem at justere op efterhånden som baby vokser. Betrækket klikkes nemt af og smides i vaskemaskinen. Ved lav omdrejning, temperatur uden skyllemiddel kan den sagtens klare, selvom anvisningen vist siger noget andet. Beholder farven og form ved vask. Stolen mister ej heller farven ved at bilen holder i solen. Stolen ligger godt i hånden, når man bære den rundt. Nem og hurtig med basen at sætte stolen i bilen.

 8. perfekt stol – dejlig rummelig, vores datter på ca 10,5 kg sidder prefekt i stolen og hun “elsker” sin stol.
  Jeg kan kun anbefale den – nemt med basen, pæn neutral stol, baby sidder godt, nem at montere og demontere (gælder både stol og base).

  Og så var prisen god – 1500 i ønskebørn med base:-)

 9. Først vil jeg lige bemærke at basen til Brio Primo kan bruges til både isofix og sele. Jeg synes det er super smart at samme base kan begge dele. Dem som vi solgte stolen videre til, købte den netop fordi den kunne begge dele.

  Jeg har været ovenud tilfreds med stolen. Kan se den nu er blevet endnu nemmere at få ud af basen. Det var især basen som vi var særligt glade for. Det er guld værd, at man ikke skal stå og bakse med selen hver gang.

 10. Har netop købt denne stol til vores 3. barn vi venter. Vi faldt for hele systemet med basen og det supernemme system, der gør at den både kan monteres med sele eller isofix, (vi har isofix på to pladser på bagsædet). Desuden faldt vi for den meget nemme montering/afmontering i basen, hvilket vi tænker bliver ret vigtig (og bekvemt) når der skal 3 små børn ind og ud af bilen.

 11. Jeg fik den anbefalet i Ønskebørn.

  Og nøj, hvor er jeg glad for den, og den er super let at montere i bilen med Isofix-basen, som man køber med. Ikke noget med at stå og bakse med selen, når man skal afsted, man skal bare sætte stolen ned i basen, KLIK, og så er det afsted.

  Og det er ikke engang besværligt at montere basen. Fantastisk!

  Love It!

  Absolut et godt køb!!

 12. Jeg købte denne autostol med babyindsats og isofix base til 1499 i ønskebørn. Er virkelig glad for stolen, da barnet er nemt at spænde fast, den er blød og behagelig for baby, den er nem at have med og så synes jeg den har et fedt og unikt design i forhold til så mange andre autostole 🙂

  Samtidig er det et kæmpe plus med isofix basen, da autostolen lynhurtigt bliver monteret fast og afmonteret.. 🙂 rigtig nem i farten. Samtidig var den testvinder da jeg købte den!

  kan kun anbefale denne!

 13. Jeg købte min brio primo med babyindsats incl. isofix base til 1299,- på bornebiksen.dk . Det var nemt og billigt! Og så var den leveret ikke engang 48 timer efter. Ikke nok med den vildt gode pris (som jeg kan se de generelt har kørende som tilbud) – så ligger butikken i låsby og jeg har den danske garanti med i mit køb. OG så vidt jeg kunne se kunne dette IKKE gøres billigere i tyskland ..

  Selve stolen er jeg vildt glad for og den ligger virkelig godt i hånden når man har autostolen “på slæb” – den vandt min test i hvilken stol jeg kunne “holde ud” at gå rundt med – det eneste “lille” minus ved stolen er at solskærmen er integreret og ikke kan tages af – men HEY – så glemmer man den jo heller ikke i farten – så man kommer ikke til at stå og mangle den hvis man er kommet til at tage den af. For den kan jo stadig foldes ned når den ikke bruges.
  Autostolen (de)monteres hurtigt og nemt i den fantastiske base som følger med hvor på der også er beskyttelse og småfødderne ikke får sparket sædet tyndt i stoffet 😉
  Alt i alt.. Det kan kun anbefales!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.