Autostol.dk

Fra bloggen

Britax Multi-Tech 3

Britax multi tech 3

Multi-Tech III fra Britax Römer er en autostol for børn i aldersgruppen 9 måneder til 6 år. Det svarer til en vægt på 9-25 kg. Den har både mulighed for, at blive installeret bagudvendt og fremadvendt. Når du vælger at installere den fremadvendt, så kan du kun benytte sikkerhedsselen til at fastsætte den. Bagudvendt benytter du både sikkerhedssele, støtteben og tethers. For optimal sikkerhed anbefales det, at du benytter bagudvendt installation.

Men uanset hvad vej du vælger, så er der tænkt sikkerhed ind i denne autostol. I tilfælde af sidekollision bliver barnet ekstra beskyttet af SICT. Det er en teknologi, som sørger for, at barnet bliver flyttet væk fra sammenstødet, og kraften fra sammenstødet bliver dermed bedre fordelt i hele stolen, som beskytter barnet. Samtidig sørger deres 5-punktssele for, at kraften fra et sammenstød, både fra siden og frontalt, bliver fordelt ved skuldrene, ved hofterne og der, hvor selen spændes mellem benene. Før i tiden ville man få et samlet pres, som ville være meget skadeligt for et barn.

Der er også behagelige polstring ved skuldrene, som både er godt for sikkerheden, men det gør også en kæmpe forskel for barnets komfort. Med denne autostol kan du være sikker på, at barnets nakke og skuldre bliver beskyttet optimalt.

Dit barn kan vokse sig større uden problemer med Multi-Tech III, da hovedstøtten kan justeres. Samtidig bliver selen også justeret. Dermed er det let og hurtigt at justere autostolen, som dit barn bliver større.

Du skal huske, at ved denne model gælder:

Barnet må sidde bagudvendt med stolens 5-punktsele fra 9-25 kg. Men hvis du vender den fremad, er det kun 5-punktsele indtil 18 kg. Herefter skal du bruge bilens 3-punktsele indtil de 25 kg. hvorefter stolen ikke må bruges mere.


Prissammenligning på Britax Multi-Tech 3

Forhandler Land Total pris fra Læs mere  
Babyshop.dk 1.580,00 DKK
Jollyroom.dk 1.580,00 DKK

Fakta om Multi-Tech III

  • Højdejusterbar nakkestøtte.
  • God komfort.
  • Fremadvendt og bagudvendt køreretning.
  • Sidekollisionsbeskyttelse med SICT.
  • Betrækket kan tages af og vaskes.
  • Kan bruges fra 9 måneder til 6 år.
  • 5-punktssele for sikkerhed og komfort.
  • Kan justeres i bredden.
  • Bagudvendt med 5-punktsele fra 9-25 kg
  • Fremadvendt med 3-punktsele fra 15-25 kg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.