Autostol.dk

Fra bloggen

Concord Air Safe

Concord air safe

Air Safe fra Concord er en babyautostol, der kan bruges fra fødslen og op til en alder på ca. 18 måneder – eller op til 13 kg.

Med en vægt på kun 2,9kg er Air Safe er en af de letteste babyautostole på markedet. Det er derfor en meget fleksibel autostol, og autostolen gør det nemt at bære babyen rundt.

Air Safe har god sikkerhed for selv de mindste. Autostolens skal er bygget efter samme princip som en cykelhjelm, for at gøre den så sikker som muligt. Sikkerheden følger med når barnet vokser, hovedstøtten kan justeres, og når hovedstøtten justeres følger den integrerede 3-punktssele med. På den måde bliver sikkerheden ved med at være i top.

Autostolen kan monteres ved hjælp af Concord Isofix base. Men en Isofix base kan du nemt og hurtigt sætte autostolen fast og tage den af igen, så du nemmere kan bruge autostolen til at bære babyen rundt med.

Air Safe kan også monteres med bilens 3-punktssele, hvis du ikke har Isofix i bilen.

Monteringen af autostolen er enkel – både med Isofix og 3-punktsselen. Autostolen er også udstyret med et selejusteringssystem der gør, at du kan justere selen med en enkelt hånd.

Samtidig med god sikkerhed har Air Safe også god komfort. Selen er lavet i blødt polstret stof så den ikke generer under køreturen.

2 kommentarer

 1. Hej.

  Kan concord isofix basen montes med bilens sele? hvis man ikke har isofix i bilen.

  VH Sanne

 2. Hej
  Vi har denne autostol og tilhørende isofix base.
  Spørgsmål; når vi snart skal investere i en ny autostol, vil en Concord 9kg+ så passe i samme isofix base?

  På forhånd mange tak for hjælpen

  Med venlig hilsen Line

  1. Hej Line,

   Nej der skal i ikke bruge basen. Det er kun til de nye i-size stole, at man bruger basen igen.
   Ellers kan stolene i 9-18 kg klassen monteres uden base, da de har isofix under sig eller monteres med bilens sele.

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.