Autostol.dk

Fra bloggen

Concord Transformer T

Transformer T fra Concord er en autostol for børn i alderen fra ca. 3-12 år, da den kan bruges fra 15-36 kg.

Transformer T byder på god sikkerhed samtidig med at autostolen har god komfort. I 2010 fik autostolen et testresultat på 74 %, som viser at det er en god og sikker autostol. Testresultatet var blandt andet 4 ud af 5 stjerner for sikkerhed og 5 ud 5 stjerner for brugervenlighed.

Transformer T er lavet med 3 stødabsorberende lag, for at give den bedst mulige beskyttelse i tilfælde af sidekollision.

Autostolen monteres med Isofix, der giver en god sikkerhed. Ud over det bruges bilens 3-punktssele til at sætte barnet fast med i autostolen. Seleføringen er lavet intuitiv så det er nemt at se hvordan selen skal sættes fast i autostolen. Samtidig er det lavet sådan at der hvori selen skal sættes fast lukker automatisk og kan åbnes igen med et enkelt klik.

Hovedstøtten er lavet så den kan justeres når barnet vokser. Samtidig kan højde og bredde på skulderbeskytterne også justeres, så sikkerheden og komforten forbliver i top.

Transformer T er også lavet med den bedst mulige komfort. Autostolen er lavet i blødt formskum og armlænene er lavet i blødt polstret stof, ligesom resten af autostolen. Betrækket kan nemt tages af og vaskes.

ADAC test resultat for Concord Transformer T

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
74 ★★★★ ★★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.