Autostol.dk

Fra bloggen

Cuddle Puttepose

Cuddle Puttepose er en af de køreposer, som har elimineret de trælse ting, som mange andre alternativer på markedet har. Cuddle Putteposen er udviklet af produktets målgruppe, nemlig mødre, som selv står i situationen med, at skal have en optimal kørepose. Det betyder, at Cuddle Putteposen er så komfortabel som muligt for dit barn, og beskytter så godt som muligt mod kulde og træk, som måtte genere dit barn.

En anden fordel ved Cuddle Putteposen er, at man kan åbne og lukke den efter behov, uden at barnet vågner. Det er simpelt og lige til at håndtere denne kørepose. En anden fordel er også, at Cuddle Putteposen kan vaskes i vaskemaskinen.

Cuddle Putteposen er produceret i lækkert og blødt fleece indvendig. Udvendig er køreposen lavet af fløjl som beskytter barnet godt mod eventuel kulde og træk.

Cuddle Puttepose fik 77% i den store test af køreposer

1 kommentar

 1. Hej alle (o:
  Vi vil gerne lige komme med et par kommentarer til testen.
  1. Vi ved at fløjl ikke lige er det materiale som modeverdenen beskæftiger sig mest med – men det har bare nogle rigtigt gode fordele til netop dette brug:
  – Det er et bomuldsprodukt, som kan opsuge evt. fugt, som det svedtransporterende fleece fjerner indefra barnet. Evt. fugt kan så nemt fordampe fra fløjlen.
  – Det er vævet så tæt og tykt, at det i praksis er vindtæt (Og det er altafgørende for om barnet kan holde varmen!)
  – Og så er det meget slidstærkt (o:
  Vi er i gang med at designe en ny model af Putteposen, som skal komme på markedet næste efterår, hvor fløjlen er et af de materialer vi kigger på alternativer til, men vi har indtil videre vægtet barnets velbefindende højere end designet.
  2. Grunden til at Putteposen kan virke lidt stor i starten er, at den er designet så den kan bruges længe – gerne op til 2-års alderen, hvor barnet er flyttet i den større stol, som Putteposen også kan bruges i!
  3. Der skal IKKE afmonteres seler for at montere Putteposen i en stol med 3-punktsseler – kun hvis det er en med 5-punktsseler – og her gøres det ganske nemt ved at tage selerne ud af beslaget på ryggen af stolen – montere Putteposen – og sætte selerne fast i beslaget igen (der findes enkelte modeller på markedet, hvor selen skal afmonteres i bunden af sædet i stedet)
  Grunden til at vi ikke har lavet et system hvor man slipper for at skulle afmontere selerne er, at det giver nogle samlinger med f.eks. velcro på ryggen af barnet – og det generer barnet på ryggen!

  Vi hører gerne fra Jer, hvis I har forslag til ændringer til Putteposen eller øvrige kommentarer – send os en mail på [email protected] eller besøg os på Facebook: http://www.facebook.com/putteposen

  Tak til autostol.dk for en rigtigt fin test (o:

  Mange hilsner fra Cuddle!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.