Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Aton M i-Size

Cybex Aton M i-Size er en babyautostol, som du kan bruge op til max. 13 kg. Den blev testet af ADAC i 2017, hvor den fik en samlet score på 74%. I sikkerhed fik den fire ud af fem stjerner. Så det er en meget sikker og fornuftig babyautostol.

Den overholder de nye i-size retningslinjer og derfor monteres autostolen også bagudvendt. For at gælde med de nye i-size guidelines, skal du tilkøbe deres M base til. Herefter monteres stolen i basen. Den samme base kan du bruge til Sirona M2 i-size.

Den er lavet på en måde, hvor små nyfødte kan ligge næsten helt ned i den. Når barnet vokser, kan det komme op og sidde i autostolen. Der er tænkt på sikkerhed med denne babyautostol, og derfor benytter den deres L.S.P. system til at beskytte mod sidekollision. Det er dette system, som sørger for, at kraften fra trafikuheldet bliver flyttet væk fra barnet, og dermed beskytter især barnets nakke og hoved.

Da den er lavet til babyer, har den også en solkaleche, og derved kan du være sikker på, at dit barn også er beskyttet mod solen, da den giver UVP50+ beskyttelse. Den har også god komfort, da de har lavet ekstra brede Y-seler med blødt stof og puder. På den måde kan du være sikker på, at det ikke gør ondt for dit barn at have selen på.

Det er en god babyautostol, da du også kan bruge den med en klapvogn. På den måde kan du let tage autostolen af og placere den på en klapvogn. Den passer med udvalgte modeller fra Cybex og Gb.

ADAC test resultat for Cybex Aton M i-Size

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
74 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.