Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Aton Q i-Size

Aton Q i-Size fra Cybex er en babyautostol til maks 13 kg. Stolen kan installeres bagudvendt indtil 15 måneder. Den kan installeres med Base Q i-size, som opfylder i-size normen for sikkerhed. Base Q i-size følger ikke med, men skal købes separat.

Den har sikkerhed helt i top, hvilket af en af grundene til, at den har fået topkarakter i autostol testen. Ved sidekollision beskytter deres L.S.P.-system barnets hovedet og skuldre ved at fordele kraften fra sammenstødet. For at få den til, at passe perfekt til babyer er der ekstra sædeindlæg, som kan tages af, når barnet vokser. På den måde sidder barnet spændt helt fast, så barnet er beskyttet optimalt ved et sammenstød.

Det er en god babyautostol pga. sikkerheden og komforten, da barnet kan vokse med babyautostolen, da hovedstøtten kan justeres i højden med otte forskellige positioner. Når du justerer hovedstøtten bliver de integreret seler automatisk justeret. Det er både vigtigt for sikkerheden og komfort.

Den kan bruges som klapvogn, når I er på farten til udvalgte klapvognsmodeller. Det er også grunden til, at der er en kaleche på, som giverUVP 50+ solbeskyttelse.

Den monteres med Isofix, og det er også på den måde, at man installerer Base Q i-Size i bilen. Derfor skal du ikke bruge bilens seler til at sikre barnet.

ADAC test resultat for Cybex Aton Q i-Size

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
76 ★★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.