Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Free-FIX

Billede på vej

Cybex Free-FIX har mange af de samme funktioner, som man kender fra Cybex Free, den er ligeledes til børn i alderen 3-12 år. Den eneste forskel er egentlig, at Cybex Free-FIX anvender ISOFIX. ISOFIX er en måde, at gøre stolen endnu mere sikker på end den er i forvejen. Stolen monteres let ved hjælp af ISOFIX fastgøringspunkterne i bilen. Når stolen bruger ISOFIX bliver den endnu mere stabil og sikker end den ellers ville have været. Hvis du ikke har ISOFIX fastgøringspunkter i bilen, er det stadig muligt at anvende Cybex Free-FIX, da den kan monteres vha. bilens 3-punkt sele.

Ud over ISOFIX -systemet har Cybex Free-FIX også de andre fordele vi kender fra Cybex Free. Stolen anvender et nyudviklet kammersystem, der yder dobbelt beskyttelse ved en sidekollision. Dette er med til at øge chancen for, at barnet slipper fra en sidekollision uden større men.

Cybex Free-FIX tilbyder også vipperyglæn og et luftcirkulationssystem, så stolen bliver mere behageligt for barnet at anvende. Det er også muligt at tilpasse hovedstøtten, så den passer til barnets højde.

ADAC test resultat for Cybex Free-FIX

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
64 ★★★★ ★★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.