Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex ISIS-FIX

Billede på vej

ISIS-FIX er en autostol fra Cybex, der har ønsket at skabe en meget let autostol, som man kan have med sig på farten. ISIS-FIX er selvfølgelig udstyret med en masse sikkerhedstiltag, som det altid er med autostole fra tyske Cybex, der har vundet et hav af prise for deres autostole.

Cybex ISIS-FIX kommer med en mavepude i stedet for den almindelige 5-punktssele. Selvom nogle forældre godt kan være skræmt over, at bruge en autostol uden 5-punktssele er der ikke noget, at være nervøs for. Mavepuden holder nemlig også barnet godt på plads og samtidig er den med til, at beskytte nogle af barnets mest udsatte områder: hoved, nakke, bryst og indre organer.

Cybex ISIS-FIX har også dobbeltpolstret sider, der er med til, at give endnu bedre beskyttelse. I forbindelse med en ulykke vil siderne absorberer noget af den energi, der ellers ville have ramt barnet.

Cybex ISIS-FIX er også smart for det er faktisk 2 autostole i 1. Cybex ISIS-FIX kan nemlig bruges som en autostol i gruppe 1 og 2. Det betyder reelt at den kan bruges fra barnet er ca. 9 måneder til, at det bliver 12 år. Det betyder, at man slipper for, at skulle købe flere autostole.

Cybex ISIS-FIX kommer med ISOFIX. Det betyder at autostolen meget let kan monteres i bilen og at det giver autostolen ekstra stabilitet under kørsel. Tests tyder på, at autostole med ISOFIX er en smule mere sikre, end autostole uden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.