Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Pallas S-Fix

Pallas S-FIX Autostol fra Cybex er både for store såvel som små børn. Den kan bruges af børn fra 9 måneder og op til 12 år, og man kan derfor have glæde af den i mange år i takt med, at barnet vokser.

Cybex Pallas S-FIX er en 2-I-1 autostol. Fra omkring 3-års alderen, eller når barnet rammer over de 15 kg, kan stolen let omdannes til en Solution S-FIX stol, en anden autostolsmodel fra Cybex.

For de mindste brugere er der en justerbar sikkerhedspude, som reducerer risikoen for alvorlige nakkeskader i tilfælde af kollision. Puden fungerer som en slags airbag, der absorberer noget af kraften fra stødet.

Sikkerhed og komfort i én

Autostolen går dog ikke på kompromis med komforten. På trods af sikkerhedspuden, gør den justerbare funktion, at puden kan tilpasses perfekt i forhold til barnets størrelse, og barnet har stor bevægelsesfrihed omkring overkroppen.

Derudover er sikkerhedspuden nem at håndtere for de voksne, da den er enhåndsbetjent. Hvorfor man hurtigt kan tilpasse den barnets størrelse uden besværligheder.

Pallas S-FIX er overordnet en autostol med god sikkerhed. I 2011 scorede den et samlet testresultat på 68 %, hvilket vidner om, at det er en solid og sikker autostol.

Udover sikkerhedspuden har autostolen også en integreret lineær sidekollisionsbeskyttelse, også kaldet L.S.P. System. L.S.P. systemet beskytter barnet mod stødet fra en eventuel sidekollision. Det samme gør den vipbare hovedstøtte, som bevarer barnets hoved inden for sikkerhedszonen.

Hovedstøtten sørger samtidig for høj komfort og sikrer bl.a., at barnet ikke falder forover, når det sover. Og på en længevarende rejse, er det alfa omega, at barnet sidder rart og behageligt og kan sove uden at blive generet af bevægelser.

Hovedstøtten kan også tilpasses barnets størrelse, da den kan justeres i 12 forskellige positioner. Her er der altså ikke noget med at vokse ud af autostolen og dermed gå på kompromis med hverken komfort eller sikkerhed.

ADAC test resultat for Cybex Pallas S-Fix

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
62 ★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.