Autostol.dk

Fra bloggen

4 kommentarer

 1. Hej
  Jeg har set denne i babysam og syntes den virker super god, lige hvad vi har brug for. Men er af en eller anden grund stadig meget itvivl da jeg ikke kan finde tests på den og vi fik fortalt i ønskebarn i dag at i 2018 vil der komme nogle nye krav til autostole generelt. Vi kiggede også på en Besafe Modelar aller hvad den hedder, den kan så ikke drejes det 360 grader men virker virkelig sikker. Igen de lokker rigtig godt begge sælgere, men vi fik aldrig spurgt om sikkerhedstest på denne Plus model.
  Mvh

  1. Hej Charlotte,

   Der kommer ikke noget nyt i 2018 – i-size stolene er her allerede og sådan en er modular. Men det betyder ikke det store for dig.

   Jeg synes du skal se på denne her i stedet for hhttps://autostol.dk/model/recaro-zero-1/- den kan dreje, er isize godkendt og testet i den nyeste autostol test.

   Mvh

 2. Hvordan er vurderingen af den stol? Overvejer stærkt at købe den til min datter på 7 måneder.
  Er fan af drejefunktionen og at den er bagudvendt, har både frontpude og 5 punkts sele (når den vendes fremad)

  1. Hej Louise,

   Den har desværre ikke været med i testen og jeg har heller ikke haft den inde til nærmere eftersyn. Der kommer snart en i-size udgave, som du måske bør vente på.

   Er ikke helt sikker på, hvordan jeg skal forstå det du skriver (når den vendes fremad?)?

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.