Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Sirona Q i-Size

Sirona Q i-Size er den nye version af Cybex efterhånden kendte Sirona model, som kan bruges op til max. 18 kg. Cybex skriver, at det svarer til, at den kan bruges fra nyfødt til ca. 4 år.

Cybex Sirona Q i-Size kan vendes både fremad og bagudvendt, men skal bruges bagudvendt til barnet er mindst 16 mdr. Når barnet er min. 16 måneder og min. 76 cm, kan du benytte autostolen fremadrettet. Men du kan selvfølgelig sagtens beholde den bagudvendt i hele perioden. For nyfødte er der et ekstra siddeindlæg med, så babyen er fastspændt helt.

Selvfølgelig er komfort vigtigt for din baby, men endnu vigtigere er det selvfølgelig, om dit barn er sikkert, hvis der sker et uheld.

Sirona Q i-Szie beskytter dit barn i alle mulige kollisioner. I tilfælde af sidekollision bliver dit barn beskyttet ved hjælp af L.S.P. systemet. Det gør, at kraften fra uheldet bliver fordelt i hele autostolen, og det har kæmpe betydning for at sikre dit barn.

Barnets monteres med 5-puntksele så længe stolen er bagudvendt, men når den bliver fremadvendt, skal du bruge den medfølgende mavepude – som man kender det fra andre Sirona modeller.

Hvis dit barn mangler benplads, kan du derfor vende autostolen fremad og lade dit barn være monteret med mavepude.

Dit barn har også mulighed for at vokse i autostolen, da der er en justerbar hovedstøtte i 12 niveauer. Samtidig er den også let for forældrene, da de har lavet et system, hvor autostolen kan dreje 360 grader. Det gør, at det er let at skifte fra fremadrettet til bagudvendt. Det er også let at tage barnet ind og ud af autostolen, da du kan vende den mod døren.

Så nu er det bare, at vente på, at autostolen kommer med i autostol testen – hvilket nok først sker i maj 2018.

2 kommentarer

  1. Har stolen været i en autostol test endnu? Vi overvejer den, men vi selvfølgelig sikre os at den lever op til sikkerhedskravene først.

  2. Hvad er forskellen på denne model og på sirona s? Jeg har svært ved at gennemskue det ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.