Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Sirona Z i-Size

Når familiens yngste lille medlem skal med ud at køre i familiebilen, så må han eller hun absolut have det bedste og mest sikre autostol at sidde/ligge i. Sirona Z kan være fremadvendt eller bagudvendt, således at du nemt kan løfte barnet på plads i sædet og derefter dreje det 180 grader rundt.

Modellen fra det tysk Cybex har fået vurderingen GUT i en test i 2019. Sædet kan bruges lige fra, babyen er helt spæd, og dets sikkerhedsmæssige kvalitet er helt i top. Når komfort og sikkerhed spiller en stor rolle for dit valg af autostol til din baby, så er en Cybex Sirona Z i-size et super godt valg.

En autostol til en baby skal gerne kunne vokse i takt med barnets udvikling. Det kan denne Sirona autostol. Det kan følge med barnet helt fra fødsel, og til barnet måler omkring 105 cm. Det vil sige op til en maks. vægt på 18 kg, hvilket svarer til en alder på omkring 4 år.

Sædet kan justeres ved hovedstøtten og i selve sædet, sådan at det altid vil være ergonomisk korrekt og komfortabelt.

Alt i alt får du en hyper sikker og fleksibel autostol til dit helt lille barn med denne Cybex Sirona Z i-size. Køb den gerne med det samme, så er sædet klar til babys første biltur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.