Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Solution M-Fix SL

Når barnet vokser ud af sin første baby-autostol, så er det tid til at få installeret en autostol, som passer til den næste vægtklasse. Denne flotte, komfortable og sikre model er et rigtigt godt bud på dit barns nye autostol.

Stolen fås i flere flotte farvekombinationer, og det er nemt at fastgøre på bilens bagsæde ved hjælp af det smarte patenterede idefix-system. Vælg et småbarns-autosæde, som lever op til alle sikkerhedskrav, som er nemt at klikke af og på og som fås i mange friske farver.

Dit barn kommer til at sidde helt perfekt i dette autosæde. Det kan justeres i forhold til barnets højde og i forhold til bilens ryglæn. Desuden er sædet ventileret og yder ekstra beskyttelse i siderne ved hjælp af de særlige LSP-system. Du kan derfor trygt placere junior i sædet fra Cybex.

Det flotte barnesæde fra Cybex passer ind i langt de fleste personbiler, og det er nemt at sætte rigtigt godt fast

Alt i alt får du en autostol til det lille barn, som er både flot, komfortabelt og sikkert. Vælg en farve, som passer godt til din bil, eller som dit barn godt kan lide, når du skal bestille det helt rette sæde. Sædet kan bruges, indtil barnet kommer til at veje omkring 36 kg. I får derfor glæde af sædet i mange år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.