Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Solution Q3-fix

Solution Q3-Fix fra Cybex er en autostol for børn i alderen 3 år til ca. 12 år eller 15-36 kg. Det er en autostol med massiv sikkerhed bag sig med patenterede sikkerhedssystemer som LSP-system Plus og vipbar hovedstøtte.

LSP-system Plus giver den bedste beskyttelse mod sidekollision. Det fungerer ved, at kraften af et sammenstød nedsættes ved at fordele styrken på en række sikkerhedspuder. Når dette sker bliver hovedet automatisk ført i en sikker position, og dermed er det den optimale beskyttelse mod hovedlæsioner.

Den vipbar hovedstøtte fungerer ved, at barnets hoved falder bagover, hvis barnet falder i søvn. Det er vigtigt at sikkerhedsmæssige hensyn, at barnets hoved ikke falder fremad. Det er også mere behageligt for barnet, så barnet ikke får ondt i nakken efter en længere søvn. Det er hoved- og sidebeskytterne, som beskytter barnet ved siddekollision.

Den kan monteres med og uden Isofix, så du både kan bruge den i din egen bil eller smide den over i bedsteforældrenes.

Autostolen kan justeres, som barnet vokset. Den har 11 positioner, som sørger for, at autostolen passer både i højden og bredden, som barnet vokser. Det er en vigtig funktion for både sikkerhed og komfort.

Der er også et smart luftcirkulationssystem indbygget. Det gør, at stolen ikke bliver ubehagelig varm at sidde i. Derfor kan den bruges hele året rundt med maksimal komfort. Derfor kan den også bruges på længere rejser.

3 kommentarer

  1. Hej Kristian

    Kender du noget til denne stol? Jeg er netop igang med at anskaffe mig ny autostol til den lille og har kigget på mange forskellige. Faldt så over denne, men kan ikke finde nogen test resultater overhovedet.
    Ved du om den kunne være et godt køb?

    De bedste hilsner
    Rasmus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.