Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Solution X

Billede på vej

I Solution X fra Cybex, har Cybex anvendt deres patenteret 3-trins-vippehovedstøtte. Der gør det muligt at rykke balancepunktet ved barnet hoved en smule tilbage. Men på samme tid holder man hovedet indenfor stolens sikkerhedszone. På denne måde er det muligt for barnet og sove behageligt med hovedet lidt tilbage i hovedstøtten. Men på samme tid er det også med til at forbedre sikkerheden, faktisk helt op til 80 % hvis man skal tro på hvad Cybex siger.

Derudover indeholder Cybex Solution X også det revolutionerende LSP -system. Det nedsætter impulsen, eller ændringen i bevægelsesmængde, som der vil opstå i forbindelse med en sidekollision. Dette er blandt andet med til at holde barnets hoved i sikkerhed indenfor stolens sikkerhedszone.

I en test foretaget af Stiftung Warentest i 2008, gav Solution X fra Cybex, karakteren ”bedst i sin kategori”. Derudover har forbruger test, som blandt andet ADAC og autosbild.de har foretaget, også givet Solution X topkarakterer.

ADAC test resultat for Cybex Solution X

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
72 ★★★★ ★★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

7 kommentarer

 1. Tak for svar Kristian.
  Hvad er det vigtigste kriterie når man overvejer om man skal skifte stol?
  Kg/alder/højde?

  Vh Connie

 2. Hej
  min søn er 2 1/2 men vejer 16 kg.
  Jeg har lige nu en rømer King plus (mener jeg den hedder)
  det varer jo ikke ret længe før han skal skifte stol, da han vel ikke må sidde i den vi har nu når han vejer for meget?
  Hvilken stol vil i anbefale uden isofix?
  Skal måske lige tilføjes at han næsten altid falder i søvn når vi kører bil, så det ville være godt med en stol der tager højde for det?
  Vh connie

  1. Hej Connie,

   Så vil jeg ikke anbefale en Cybex, da deres soveposition ikke er for god. Her kan du kun vippe hoved lidt tilbage og det hjælper ikke meget.

   Jeg ville i stedet se nærmere på en stol som Maxi Cosi Rodifix, som kan monteres med både isofix og sele. Den har en hvileposition, hvor du vippe det sæde barnet sidder på og på den måde er det hele kroppen der sidder tilbagelænet og ikke kun hoved. https://autostol.dk/model/maxi-cosi-rodifix/

   Vores søn sidder i den og vi har ikke oplevet, at hans hoved ryger fremad når han falder i søvn.

   Mvh

   1. Tak for svar Kristian.
    Hvad er det vigtigste kriterie når man overvejer om man skal skifte stol?
    Kg/alder/højde?

    Vh Connie

 3. virkelig nem seleføring, dejlig stol dog en smule kort sæde, men min søn foretrækker dog selv denne fremfor hans kiddy guardian pro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.