Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Solution Z-Fix

Denne autostol egner sig glimrende som barnets andet autostol næst efter det allerførste. Som for alle produkter fra Cybex er der lagt stor vægt på både komfort, fleksibilitet og sikkerhed. Særligt området omkring barnets bryst og hoved er godt beskyttet. Den fleksible autostol kan vokse i takt med barnet.

Cybex Solution Z-Fix fås i mange super flotte farver, og de er alle sammen forsynet med det smarte Isofix-system, der gør det nemt at klikke sædet af og på. Desuden betyder det, at sædet står ekstra stabilt og fast i sædet.

Der er tale om en meget fleksibelt autostol, som kan justeres flere steder. Det kan det for eksempel ved hovedstøtten og i selve sædet. Desuden kan ryggen synkroniseres med bilens ryglæn, hvilket understøtter komforten og sikkerheden. Den patenterede vipbare hovedstøtte er også ekstra komfortabelt og sikkert.

Sædets luftventilationssystem gør det ekstra behageligt temperaturmæssigt og fugtighedsmæssigt

Alt i alt får du her en autostol til det mellemstore barn, som er både flot, ergonomisk korrekt og meget sikkert. Det kan du trygt vælge at transportere dit barn i. Vælg den bedst egnede farve til dit barns Cybex Solution Z-Fix. Det kan følge barnet i flere år. Bestil det gerne med det samme, så er det klar, når barnet når den passende størrelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.