Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Solution

Billede på vej

Cybex står bag Solution, som er en til dels banebrydende autostol. Stolen er nemlig den første med 3-trins vippehovedstøtte, som er en patenteret løsning fra Cybex. Meningen er at flydte barnets hoved balancepunkt en smule bagud, på samme tid med at man sørger for at det holdes indenfor stolens sikkerhedszone, også selvom barnet skulle falde i søvn. Der er to fordele ved dette system, for det første giver det en mere behagelig sovestilling, hvilket gerne skulle være med til at give et gladere barn. Men for det andet, og nok vigtigst af alt, giver det en meget øget sikkerhed. Faktisk påstår Cybex, at det skulle give en 80 % øget sikkerhed.

Stolen og denne revolutionerende teknik, har gjort at Cybex Solution, har modtaget topkarakterer i alle de vigtigste produkttests. Der er altså her tale om en teknologi, som du ikke kan finde hos andre producenter, da Cybex har patent på denne.

3 kommentarer

  1. Meget fin autostol til en overkommelig pris og top sikkerhed. Den vejer ikke meget og er meget let at montere. Super nem at rengøre på grund af det glatte materiale. Den er en af markedets smalleste autostole(vi prøvede rigtig mange i bilen inden vi købte dem) og derfor har vi 2 af dem til vores 2 ældste, da vi skulle have 3 autostole bag i en folkevogn Bora.
    Vi har været MEGET tilfredse.

  2. En virkelig lækker stol. Vores ældste på 4 år, sidder rigtig godt i den, og der er god støtte hele vejen for et sovende 4 års barn. Særligt er der det specielle vippesystem i hovedstøtten, som er rigtig godt, da vores barn ikke så nemt “taber” hovedet fremover sovende.
    Stolen vokser med barnet, og højden er meget simpel at indstille og kan gøres, mens både barn og stol er monteret i bilen. Helt klart en stol, vores yngste også skal have, når vi kommer dertil vægtmæssigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.