Autostol.dk

Fra bloggen

GB Base-Fix

Base-fix fra GB er en base, som du installerer i din bil, så du giver ekstra sikkerhed til din autostol. Du monterer den ved hjælp af Isofix, som er både let og hurtigt at benytte. Desuden er det mere sikkert at benytte en autostol, som er fastspændt med en base, som benytter Isofix, da risikoen for fejlmonteringen nedsættes markant.

Det skyldes, at basen sørger for, at autostolen er fastspændt helt, så den ikke risikerer at glide rundt ved uheld.

Grunden til, at det let at montere basen med Isofix, er, der er en indikator, som viser dig, hvornår du har installeret den korrekt.

Da den installeres med Isofix frem for bilens sele, kan den sættes fast med et simpel klik. Det er ofte en del mere kompliceret, når man skal bruge bilens selesystem, da man skal være sikker på, at selen er placeret korrekt.

I dag kan du bruge mange autostole uden base, og det er rart, hvis du skal lade bedsteforældrene tage barnet med på en tur. Men når vi snakker om din egen bil, er det bedst for barnets sikkerhed (og nemmest for dig som forældre), hvis du vælger en base til babystolen.

GB Idan passer sammen med GB Base-fix og de to til sammen fik et godt test resultat. Faktisk fik de 74%, hvilket placere dem i den gode ende af testskalaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.