Autostol.dk

Fra bloggen

HTS BeSafe 1-2-3 X1

Billede på vej

1-2-3 X1 fra BeSafe er en autostol til de største børn. Det er en autostol, der meget gerne skulle kunne vokse med barnet fra det vejer 15 kgtil det vejer 36 kg. Det betyder, at det er en autostol, man kan få glæde af i rigtig mange år.

Hvor der er rigtig mange andre ting, der hele tiden skal udskiftes i takt med, at barnet vokser i sine første leveår er det praktisk, at vælge en autostol, der kan bruges i lang tid. Ikke nok med, at det er praktisk er der også en økonomisk gulerod, da det også er billigere.

BeSafe siger selv, at de har fokuseret på, at lave en stærk konstruktion, der gerne skulle beskytte barnet bedre ved en kollision. Meningen er, at autostolen skal absorbere noget af den energi, der ellers ville blive tilført barnet.

1-2-3 X1 er desuden også udstyret med SIP (Side Impact Protection). Det betyder, at barnet er endnu bedre beskyttet ved sidekollisioner, end det ellers ville have været.

Det er også let, at installere 1-2-3 X1 i bilen. Dette gøres simpelt ved hjælp af den almindelige 3-punktsele, som er til stede i de fleste moderne biler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.