Autostol.dk

Fra bloggen

HTS Besafe iZi Combi X4 Isofix

Besafe iZi Combi X4 ISOfix

iZi Combi X4 Isofix er en autostol fra BeSafe, der kan bruges fra ca. 6 måneder og op til 4 år.

iZi Combi X4 Isofix giver optimal sikkerhed og god komfort for dit barn. Som navnet siger installeres autostolen med Isofix. Det smarte ved iZi Combi X4 Isofix er, at Isofix-krogene kan forlænges efterhånden som barnet vokser, og dermed give en bedre benplads. Det gør det muligt barnet kan sidde bagudvendt i længere tid.

Der er indikatorer på begge Isofix-krogene, der viser om de er monteret korrekt. Autostolen monteres også med et støtteben, hvor der ligeledes er en indikator på. Det giver en mindre risiko for fejlmontering, og dermed også en bedre sikkerhed.

Autostolen kan også monteres fremadvendt, ved brug af bilens 3-punktssele.

iZi Combi X4 Isofix yder god sidekollisionsbeskyttelse. Indvendigt er den polstret med stødabsorberende materiale. Samtidig kan hoved- og nakkestøtten justeres i takt med at barnet vokser, så sikkerheden følger med.

iZi Combi X4 Isofix har også god komfort for barnet, den har i alt 4 forskellige positioner, så du kan vælge mellem om barnet skal sidde eller ligge. Det er nemt at skifte mellem de 4 positioner.

I autostolen sættes barnet fast med en 5-punktssikkerhedssele. Autostolen er udstyret med magneter der kan holde selen, imens barnet sættes i autostolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.