Autostol.dk

Fra bloggen

HTS Besafe iZi Comfort X3 IsoFix

HTS Besafe iZi comfort X3 isofix

HTS Besafe iZi Comfort X3 IsoFix er en autostol for børn i alderen 1-4 år. Autostolen er godkendt til børn i vægtklassen 9 – 18 kg..

HTS Besafe iZi Comfort X3 IsoFix er en autostol hvor brugervenligheden er i top. Den er let at montere, og chancerne for fejlmontering er meget små. Du skal derfor ikke være nervøs his du vælger HTS Besafe iZi Comfort X3 IsoFix.

i ADAC 2011 test af autostole blev HTS Besafe iZi Comfort X3 IsoFix testet til 60%, hvilket placerer stolen i den bedre halvdel af 9-18 kg. stolene.

HTS Besafe iZi Comfort X3 IsoFix fik en samlet vurdering på 4 ud af 5 stjerner. Men det var specielt i kategorien skadelige stoffer, at HTS Besafe iZi Comfort X3 IsoFix skilte sig ud fra konkurrenterne, her scorede den nemlig 5 ud af 5 stjerner.

ADAC test resultat for HTS Besafe iZi Comfort X3 IsoFix

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
60 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

21 kommentarer

 1. Vi er super glade for denne stol! Barnet sidder fantastisk i den og kan nemt kigge ud af vinduet og følge med.
  Dejligt at kunne vaske betrækket, men synes ikke helt at jeg kan få det til at sidde 100% igen.
  Vi valgte først og fremmest denne stol, fordi den kunne være i vores daværende lille bil og fordi sikkerheden er god selvom det er en fremadvendt stol. Det kan dog godt være lidt besværligt at få isofix-modellen ind og ud af bilens små døre. Men vil helt klart anbefale den alligevel! Og påtænker at købe en til til lillebror, når han skal ud af babystolen.

  Jeg har dog et spørgsmål:
  Vi harbestilt en større bil med tre hele bagsæder – ved I om stolen hører til de bredere eller smallere autostole? Altså om der kan proppes 3 af disse stole ind på bagsædet af de biler med 3 hele, men selvfølgelig lidt smallere, bagsæder?
  Eller om I kan anbefale en anden fremadvendt og sikker stol, som kan?

  Mvh mor til 2+

 2. Hej Maj-Britt

  Tror vi to har vekslet via email.

  han kan bruge den til skuldrene ikke længere kan være under selerne eller han vejer 18 kg

  mvh
  Lena

 3. Hej 🙂 Vores dreng er 2 år og 9 mdr og sidder i denne bagudvendte stol. Han er 99 cm høj og det er som om, stolen allerede er ved at være for lille? Altså i højden… Skulderselerne vil snart lave et “buk” hen over skuldrene i stedet for at gå lige ned over skuldrene, hvis I forstår. Vi tror, vi har justeret det vi kan på remmene, men måske der er andre muligheder for at forlænge stolen – som jo burde kunne rumme ham nu. Jeg har talt i telefon med ønskebørn, hvor vi har købt den, og han sagde, at man normalt vender stolen om og gør den fremadrettet det sidste stykke tid op til, at barnet bliver for stor til stolen. Kan dette passe? Vi købte den netop for at have ham siddende bagudrettet ihvertfald til han er ca 3.5 år… Hmmmmm…. Ellers er vi virkelig glade for stolen. Mvh Maj Brit

 4. Hej

  Jeg har en Mercedes Viano Marco Polo, kan autostolen HTS iZi Comfort X3 Isofix, bruges i sådan en. jeg kan ikke se Viano på listen over godkendte biler hvordan kan det være?.

  Mvh

  Evald

 5. Vores datter er ved at vokse ud af babystolen, så vi skal ud og investere i en ny stol. Vi vil gerne have en bagudvendt med mulighed for at vende fremad, men kan ikke finde ud af, hvilken der er bedst, om det er denne, cybex sirone eller römer dualfix. Vi har mulighed for isofix. Vi har en citroen xsara st.c, men er i tvivl om stolene kan være der. Hvilken ville du anbefale?

  1. hej Anne

   Citroen Xsara har ikke været her hos mig

   det med pladsbehovet vil altid være en kombination af bilen selv og de voksne som bruger den.

   Besafe er den som holder længst på barnets højde. den er lidt længere i ryggen end de to andre og den byder på mere benplads til barnet. den napper typisk også lidt mere plads i bilerne end de andre to

   De to autostole du nævner er dog begge nogle kompakte modeller. Af de to ville jeg helst købe Britax/Rømer Dualfix hvis jeg skulle vælge en af de to. den er lidt længere i ryggen, selehøjden er 2-3 cm højere og svingfunktionen er 360 grader uden at 5-punktsselen skal fjernes.

   men svingfunktionen er en smart detalje. Der er ikke så meget brug for den med mindre man har problemer med at sætte barnet ind i stolen og tage det ud igen i form af smerter i nakken o.lign.

   I 3-dørs biler kommer Dualfix til sin fulde ret med svingfunktionen. Den er ganske enkelt bare super i sådan et tilfælde. det er nemt at sætte barnet i stolen og fjerne det igen.

   Xsara er en bil med 5 døre. Og det er faktisk muligt a sætte børn ind i deres autostole som du ville gøre i en stol med svingfunktion. har du en stol med svingfunktion, så skal bildøren åbnes helt op. dette kan du undgå i en stol uden denne funktion. da du vil stå med ryggen til bilens bagende. det er nemmere at sætte et barn ind i en bagudvendt autostol i tilfældet er med en fremadvendt. Du får ikke disse vrid i nakke og ryg.

   heldigvis kan de købes i danske butikker Kære Børn feks. har dem alle tre

 6. Kan man købe en BeSafe autostol (9-18 kg) med IsoFix uden støtteben? Eller er det muligt at afmontere støttebenet fra basen? Og er stolen så sikker nok?

 7. Er egentlig tilfreds med stolen, men min søn (20 mdr) vrider sig ud af selerne så han kun er spændt fast på benene. Jeg synes jeg har prøvet at justere selerne og hovedstøtten både nedad og opad. Hvad gør jeg evt. forkert?

  1. Hej Jeanette,

   Det lyder ikke godt – hvor meget strammer du selerne?

   For at beskrive, hvor stramt de skal sidde, så bruger jeg beskrivelsen fra Tommy fra VTI i Sverige.

   “Når i strammer selerne skal i stramme selerne til barnet siger av. Herefter til de begynder at “gispe” efter vejret og når læberne bliver blå – ja så ved i, at selerne sidder stramt nok” – sat på spidsen, men så alligevel ikke.

   Mvh

   1. 🙂 Jeg synes vi strammer godt til i snoren når selen er lukket, men måske det kunne gøres anderledes (?) ved evt at hive i selerne før i snoren (hvis det giver mening). Må prøve på næste køretur…

    1. Hej Jeanette,

     Nej der er ikke så mange måder, at gøre det på. Så det kan sagtens være. Det er bare en ting jeg tit oplever ved børn, der kan komme ud af stolen.

     Der er ikke andet for end at i må forsøge, at lære jeres søn, at det må man ikke og det er virkelig farligt. Ved det er svært, men kan ikke lige se andre muligheder for jer.

     Mvh

 8. Hej, jeg overvejer at købe BeSafe izi comfort og vil gerne spørge om det er de 1000kr ekstra værd at købe en m isofix i stedet for selemontering – altså mht sikkerhed?
  Min datter er ret lang, vil dette så være en god løsning til hende, eller er der andre stole der vil passe bedre (med samme lækre finish)?

  1. Hej Maj Britt,

   Ja det er det. Det gør det meget nemmere, at sætte stolen fast og derved undgår man fejl under monteringen, som ellers ville medføre en stor risiko ved en kollision.

   Stolen fylder meget i bilen, men har i prøvet den i bilen og det ikke er et problem, så er det en god stol.

   Mht. jeres lange pige, så vil det ikke være et problem.

   Mvh

 9. Super god stol. Vi har været rigtig glade for de funktioner stolen har, samt højden så vores søn kan kigge ud af vinduet.
  Vi har dog et problem med at få plads til ham når han har flyverdragt på, det er nærmest umuligt at få lukket selen og jeg kan desværre ikke se at selerne skal kunne blive længere, kan de det?
  Han er knap 2 år, så jeg kan ikke se hvordan han skulle sidde i når han bliver 3-4 år.
  Han er 86 cm høj, men der står ikke nogen indikation for hvor højt barnet må være ved brug af stolen. Men som sagt ellers en super god autostol 🙂

 10. En fantastisk stol kort sagt! Vi har den sele-monterede udgave, og har kun positive ting at sige om den. Den har bare en kvalitet som andre stole ikke opnår. Her tænker jeg især på vippefunktionen og de smarte små magneter som holder selerne på plads, så man ikke sætter barnet ovenpå dem når han stal op i stolen. Vores søn har haft den siden han var 7 mdr, han er 3 nu og sidder stadig godt i den. Han kravler selv ind og ud selvom den er så høj.

 11. Hej,

  Jeg har lige et sprøgsmål. Vi skal købe autostol til vores datter på snart 11 mdr. og står pt. og vælger mellem denne, dog i den selemonterede udgave, og så Maxi-Cosi Tobi. Når jeg ser på bedømmelserne, så ser det ud til at denne har flest stjerner, men den anden er bedømt til 68 % og denne kun til 60%, hvordan hænger det sammen?

  Med venlig hilsen
  Anne

  1. Hej Anne,

   Det skyldes, at stjerne ikke tæller det samme. Derfor kan den ene godt have fået flere stjerner, men pga. den måde som de bliver vægtet på, så “vinder” den anden alligevel.

   Derfor er har Tobi samlet set klaret sig bedst i testen.

   Jeg er ved, at lave et længere indlæg, der beskriver testen mere grundigt, hvor jeg kommer ind på vægtningen mv.

 12. Det er virkelig en dejlig autostol. Barnet sidder højt og kan kigge ud af vinduet og med et enkelt greb kan man andre siddepositionen så barnet ligger ned. Vi har været utrolig glade for vores.. vores søn på 3,5 år sidder stadig i den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.