Autostol.dk

Fra bloggen

HTS BeSafe iZi Go X1

Besafe izi Go X1

iZi Go X1 fra BeSafe er en babyautostol, der kan bruges fra fødslen og op til babyen vejer 13 kg.

BeSafe iZi Go X1 er designet til at give den bedste sikkerhed for de mindste, samtidig med at den er komfortabel. Autostolen er lavet i stødabsorberende materialer, der skal sikre barnet i tilfælde af en kollision, eller en anden ulykke, hvor der vil komme meget energi på autostolen.

Brugervenlighed har også været i fokus ved design af babyautostolen. Den er lavet i letvægtsmaterialer, så det er muligt at bære babyen rundt i autostolen. Håndtaget er lavet ergonomisk, så det er nemmere at bære babyautostolen rundt.

Der er også en integreret solskærm i autostolen, for at give den mest behagelige køretur.

I 2014 fik BeSafe iZi Go X1 et godt testresultat på 76 %. Det viser at autostolen er sikker, da den blandt andet fik 4 ud af 5 stjerner for sikkerhed.

BeSafe iZi Go X1 kan enten monteres med bilens 3-punktssele, eller ved hjælp af BeSafe iZi Go X1 Isofix base. Monteringen af babyautostolen er lavet enkelt, for at mindske risikoen for at den bliver fejlmonteret.

Når autostolen monteres med en Isofix base bliver det mere fleksibelt, da du nemt kan tage autostolen ud og bære babyen rundt i den. Det er samtidig også hurtigt at klikke autostolen tilbage på basen igen.

BeSafe iZi Go X1 er en del af iZi Go travel system, hvilket gør at den kan monteres på nogle af deres klapvogne samt barnevogne.

ADAC test resultat for HTS BeSafe iZi Go X1

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
76 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.