Autostol.dk

Fra bloggen

HTS BeSafe iZi Go

HTS Besafe izi go

Hvis man lige er blevet forældre er der rigtig mange ting, man skal have styr på. Én af de ting man skal ud og anskaffe er en autostol. Det kunne fx være iZi Go fra BeSafe, der er en autostol for de helt små, der kan bruges indtil barnet fylder 1 år.

BeSafe siger selv, at de skabte iZi Go med sikkerhed i fokus. Det var vigtigt for BeSafe, at forældre trygt kan placere deres barn i iZi Go, når de skal ud og køre. På samme tid er det også vigtigt, at barnet føler sig tilpas i autostolen, så det er også noget BeSafe har tænkt over.

Autostolen er også designet så den er let, at bære rundt på også selvom barnet sidder i autostolen. Der er flere situationer, hvor det kan være praktisk, at kunne bære autostolen. Fx hvis barnet er faldet i søvn i bilen og man ikke er interesseret i, at vække barnet, når man forlader bilen. Izi Go har også et solskjold, så barnet ikke bliver udsat for skarp sol.

ADAC test resultat for HTS BeSafe iZi Go

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
74 ★★★★ ★★★★ ★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

6 kommentarer

 1. Hej.

  Jeg har nogle spørgsmål, vi står og skal til at købe baby autostol 0-9 kg. og overvejer meget denne BeSafe eller den der hedder NUNA pipa. kender du den?

  den er godkendt til fly og da vi skal flyve meget frem og tilbage mellem Norge og Danmark betyder det også lidt, da det jo kan gøre det hele lidt lettere.
  kender du flere der er godkendt til fly?
  den skal ikke bruges med base men med 3 punkts sele. så det skal heller ikke være en der er meget svær at sætte fast korrekt.

  mange mange tak for en super side.

  hilsen michelle

  1. Hej Michelle,

   Nej den stol kender jeg ikke.

   Næsten alle babystolene 0-13 kg.skal monteres på samme måde, så det behøver i ikke tænkte så meget over.

   Der findes andre autostole, som må bruges på fly, men jeg har ikke sat mig ind i det, så kan ikke helt hjælpe.

   Jeg vil dog få skrevet et indlæg om fly godkendte autostole i løbet af de næste uger.

   Mvh

 2. Hej jeg har et spørgsmål til stolen.

  Jeg har fundet iso fix basen super billig, der er virkelig mulighed for at spare nogle penge, men undre mig lidt over hvordan det kan være at den score dårligere med isofix end 3-punktsele?
  Jeg har altid forstået det som om at isofix altid vil være mere sikker end selemontering…

  1. Hej,

   Sådan er det nogle gange – det kan være isofix systemet ikke har været så stærkt og måske gået i stykker under testen – eller måske gav det sig lidt.

   Det er bl,a, også tidligere set, at en stol med isofix helt er dumpet, mens samme stol med sele har klaret sig godt.

   Isofix nedsætter dog altid risikoen for fejl monteringer, hvilket gør dem en del sikre. En fejl monteret stol er nemlig ikke særlig sikker.

   Mvh

  2. Må man spørge hvor du har fundet basen billigt henne?? Jeg har kigget rundt men kan ikke finde den på tilbud nogle steder, ej hellere penge at spare i udlandet.

   VH

   1. Hej Pernille,

    Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg skrev ovenstående og det kan sagtens være, at priserne herhjemme er blevet billigere eller stolen er blevet dyre i udlandet.

    Jeg har desværre ikke alle webshops med på min side, så kan ikke give et 100% billede af markedet.

    Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.