Autostol.dk

Fra bloggen

HTS BeSafe iZi Up X3 Isofix

Besafe iZi Up X3 isofix

De sikkerhedsmæssige løsninger

Autostolens funktioner skaber en høj grad af sikkerhed omkring barnet i tilfælde af uheld eller påkørsel.

Stolens SIR-funktion vil yde barnet (og særligt barnets stabilitet omkring hoved) mest mulig beskyttelse ved en sidekollision. I praksis betyder det, at barnets krop bliver beskyttet af hele stolens sideflade.

Barnets position og placering i iZi Up X3 FIX bliver ydermere stabiliseret som følge af den smarte seleløsning. Denne skaber en korrekt og optimal fastgørelse af barnets krop.

Netop stabiliteten omkring barnet er afgørende for både sikkerhed og komfort. Denne egenskab viste sig i ADAC autostol testen, at være en god ide og stolen klaret sig godt i testen og især i sidekollisions testen.

Samtidig er det vigtigt, at autostolen monteres sikkert i bilen. iZi Up X3 FIX kan nemt monteres i bilens ISOFIX-beslag, som optimalt sikrer, at stolen ikke skrider under kørsel.

Det er også muligt at fastgøre autostolen med bilens 3-punktssele.

For at SIR-funktionen kan fungerer, skal autostolen monteres med ISOFIX-funktionen.

Barnets komfort under kørsel

Det er vigtigt, at barnet har den højest mulige grad af komfort under kørsel. Derfor er iZi Up FIX designet med flere detaljer, som medvirker til at tilpasse autostolen til det pågældende barn.

Komforten skabes blandt andet igennem stolens justerbare ryglæn, som kan indstilles i forskellige højder alt efter barnets udvikling og størrelse. Derved er det muligt at tilpasse autostolen specifikt til det individuelle barn.

Både hovedstøtten samt ryglænet lader sig nemt indstille i form af en synkroniseret funktion, så autostolen tilpasses barnets konkrete højde.

Barnet har unik frihed til selv at regulere den ønskede siddeposition ved hjælp af et håndtag, som findes på siden af autostolen.

 

ADAC test resultat for HTS BeSafe iZi Up X3 Isofix

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
70 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

4 kommentarer

 1. Vi har denne stol til vores datter og har været godt tilfredse. Vi synes dog hun er ved at være lidt høj i den (hun er 124 cm) og frygter hun ikke kan blive i den ret meget længere, selvom hun kun er 6 år.

  Derfor er vi i tvivl om hvilken stol vi skal vælge til lillebror? Hvad kan du anbefale? Det skal være med isofix og kan bruges til høje børn. Han er kun lige blevet 3 år. Vejer 16/17 kg og er 103 cm høj. Indtil nu har han brugt besafe isize modular fix – men er ved at være for høj.

 2. Er vægtklassen 15-32 kg? Jeg har nemlig en dreng på 15 kg og 101 cm, men han er kun 2.5 år, så jeg tænkte på hvornår det er forsvarligt at skifte autostol?

  Mvh
  Heidi

  1. Hej Heidi,

   Ja den hedder 15-36 kg, men jeg vil klart vente til din søn er for høj til 9-18 kg. stolen, da han sidder bedre i den og fast med 5-punktselen i stedet for bilens 3-punktsele, som han vil gøre det i denne model.

   Så når hans øre går op til kanten af 9-18 kg. stolen vil det være en god ide, at skifte over til denne model.

   Mvh

 3. God stol med godt hovedstøtte. Den har en lille hvilepositions indstilling i sædes hvilket også er godt for en stol af denne type

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.