Autostol.dk

Fra bloggen

JOIE Trillo LX

Trillo LX fra Joie er en autostol til børn der vejer fra 15-36 kg, som svarer til en alder på 3-12 år.

Trillo LX byder på god sikkerhed i form af god sidekollisionsbeskyttelse, da autostolen er udstyret med avanceret sidebeskyttelsessystem. Samtidig har autostolen flere lag af side-beskyttelse, der giver en god sikkerhed for hele kroppen.

Autostolen monteres med Isofix, som giver en yderligere sikkerhed til autostolen. Bilens 3-punktssele bruges til at spænde barnet fast i autostolen. Seleføringen af 3-punktsselen er lavet intuitiv, så det er nemt at se hvordan selen skal sættes fast i autostolen.

Hvis du ikke har Isofix i bilen, kan autostolen også spændes fast kun ved brug af bilens 3-punktssele.

Autostolen kan tilpasses i takt med at barnet vokser, idet hovedstøtten kan justeres i 7 trin. Det er også med til at sikre god komfort for barnet. Hovedstøtten kan nemt og hurtigt justeres med en hånd.

Trillo LX byder også på god komfort for barnet under hele køreturen. Autostolen er lavet i blødt skum og med blødt polstrede armlæn. Betrækket kan nemt tages af og maskinvaskes.

Som en lille detalje er Trillo LX udstyret med en lille kopholder i hver side. De er lavet så de kan trækkes ud når de skal bruges, og de fylder derfor ikke, når de ikke er i brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.