Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Cruiser Pro

Kiddy Cruiser Pro

Mange forældre kan godt have en tendens til, at fravælge autostolen når deres børn bliver lidt ældre. Det er dog langtfra nogen optimal løsning. Autostolen hjælper nemlig med, at beskytte børnene når man befinder sig i bilen. En beskyttelse der i sidste ende kan vise sig, at være essentiel.

Kiddy cruiser pro er en autostol fra tyske Kiddy, der har villet skabe en komfortabel autostol for børn i alderen 4 år til 12 år. For rigtig mange i denne aldersgruppe er det vigtigt, at der er tale om en komfortabel autostol hvis de skal være interesseret i, at bruge den.

Kiddy cruiser pro bruger blandt andet et specielt stødabsorberende materiale udviklet af Kiddy. Dette materiale er kaldt Honey Comb V2 og giver en ekstra god beskyttelse.

Kiddy cruiser pro er dejlig let for forældrene, at betjene. Det er muligt, at ændre på højde og breddeindstillingerne med kun en enkelt håndbevægelse. Derudover er det også rigtig let, at montere Kiddy cruiser pro og dette mindsker risikoen for fejlmontering, der ellers kan være katastrofalt.

Kiddy cruiser pro er også udstyret med benstøtte og komfortable armlæn. Begge ting er tiltag der er lavet for, at give barnet en endnu bedre opleve, når det bruger Kiddy cruiser pro.

4 kommentarer

 1. Er det meningen at ryglænet på kiddy Cruise Pro skal kunne bevæge sig frem, når det er sat i bilen og barnet sidder i den? Har lige købet en model 15-36 kg. Og nu er det så jeg synes det er mærkeligt at ryggen på den er så levende. Håber i kan hjælpe mig.

  Vh Stine

 2. Jeg vil gerne høre, hvorfor stolen ikke er testet endnu? Er den sammenlignelig med Kiddy Cruiserfix Pro?
  Mvh Pia.

  1. Hej Pia,

   Det er fordi, at Kiddi har valgt ikke, at lade den teste. Det er producenterne selv, der bestemme hvilke stole, der skal testes og de betaler selv for det. Det har Kiddy så ikke ment, at de vil ofre på denne stol og derfor er den ikke testet.

   Du kan ikke sammenligne stolene på den måde. De skal igennem testen før de kan sammenlignes.

   Cruiserfix koster en smugle mere, men du er så også sikker på, at du får en god og sikker stol. https://autostol.dk/model/kiddy-cruiserfix-pro/ – lige pt. er det den 15-36 kg. stol jeg er mest til og bliver med stor sandsynlighed den vores søn kommer over i til foråret, når hans 9-18 kg. bliver for lille.

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.