Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Cruiserfix Pro

Kiddy Cruiserfix Pro

Kiddy cruiserfix pro er en autostol til de store børn (4-12 år). Der er tale om en autostol, der er udviklet af den tyske producent Kiddy, der har vundet masser af priser i hele verden for deres autostole.

Rigtig mange vælger desværre, at droppe autostolen til deres store børn. Selvom der er mange børn der ikke kan lide, at sidde i en autostol, er det den bedste beskyttelse, i forbindelse med en ulykke. Man bør derfor som forældre bestræbe, at ens barn bruger én autostol så længe, som muligt. Kiddy ved hvor svært, at det kan være, at få sit barn til at bruge en autostol. Det er også derfor, at Kiddy cruiserfix pro er lavet med fokus på komfort, så barnet gerne skulle nyde sin tid i autostolen.

Kiddy cruiserfix pro bruger Kiddy k-fix til montering. Det er en version af ISOFIX, som Kiddy selv har udviklet. Det bruges dog på den samme måde, som almindelige ISOFIX. Der er også mulighed for, at bruge Kiddy cruiserfix pro i biler uden ISOFIX.

Kiddy cruiserfix pro har ideel pasform ligegyldigt barnets størrelse. Kiddy cruiserfix pro tilpasser sig nemlig barnet i takt med, at dette vokser. For at en autostol skal kunne give en ordentlig beskyttelse kræver det, at denne passer til barnet. Kiddy cruiserfix pro sørger selv for, at tilpasse sig.

Det er meget nemt, at håndterer Kiddy cruiserfix pro. Hvis man gerne vil ændre på højde- eller breddeindstillingerne kan dette gøres med bare én hånd.

ADAC test resultat for Kiddy Cruiserfix Pro

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
76 ★★★★ ★★★★ ★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

16 kommentarer

 1. Hej
  Vores dreng er 8 år og vejer 34 kg. Jeg kan forstå, at der findes selestole til børn fra 36 kg. og op, men hvor kan disse købes? Jeg kan ikke skrive kg, højde m.m. ind i søgefelterne her på siden.
  På forhånd tak for hjælpen.
  Kristina Petersen

 2. Hej,

  Hvor velegnet er denne stol til de bredere børn? Jeg kan se på beskrivelsen af andre stole står der hvis bredden kan justeres, men det gør der ikke på denne, derfor er ejg interesseret i om det er muligt?

  Mvh Camilla

 3. Hej, jeg vil gerne have en autostol m mulighed for at vippe eller lægge ryglænet lidt ned for en mere behagelig sove-position.
  Den udgåede Kiddy Discovery havde den funktion – har denne model også? Eller kan du nævne andre mærker/modeller med mulighed for en komfortabel hvile-position?

  På forhånd tak for svar.
  Bettina

  1. Hej Bettina,

   Næsten alle 15-36 kg. stolene har en form for hvileposition, men ikke særlig meget. Cybex kan fx. rykkes lidt tilbage i hele ryggen og det samme kan hovedstøtten – men jeg ved ikke om du tænker på, at den skal kunne komme længere tilbage?

   Mvh

 4. Hej Kristian
  Jeg skal vælge en autostol til min store dreng på 6 år og ca. 122cm./ 22 kg.
  Vi har 3 børn og en bil uden isofix, og med 2 punktssele i midten- hvilket ikke kan laves om.
  Vi har derfor set os nødsaget til at sætte vores dreng på forsædet.
  Er denne stol vores bedste mulighed? Kan se den kan anvendes selvom vi ikke har isofix.
  Håber du kan hjælpe!
  Mange hilsner
  Mette

  1. Hej Mette,

   Alle stolene i 15-36 kg. klassen kan benyttes uden isofix, så i kan sagtens sætte en fast med bilens sele.

   Om det skal være denne model, en fra Römer eller Cybex – det kommer lidt an på, hvilken model, der passer bedst i jeres bil.

   Mvh

 5. Hej Kristian!
  Jeg er i vildrede. Min søn er 4 år (ca. 105 cm høj og vejer knap 14 kg). Vi har p.t. en Kiddy Energy Pro autostol, som vi er yderst tilfreds med – men den skal lillesøster overtage nu.
  Nu står valget mellem en Kiddy Guardian Pro 2 og Kiddy Cruiserfix Pro. Hvilken vil du vælge? Eller anbefale? Eller har du et godt 3. bud?

  Med venlig hilsen
  Thjorven

  1. Hej Thjorven,

   Det er jo den samme stol – Guardian Pro 2 har blot en mavepude, som kan anvendes i 9-18 kg. klassen, men når du tager mavepuden af, så har du en Cruiserfix Pro.

   Så spørgsmålet er om storebror når at veje over 15 kg. inden de skal skifte stol?

   Hvis han ikke gør det, er i nødt til, at vælge Guardian Pro 2 og anvende den til han vejer lidt mere.

   Mvh

 6. Hej, tak for god hjemmeside.
  Vi overvejer klart denne stol til vores datter nu, men er du sikker på at den uden problemer kan bruges i biler uden isofix? Og er den så sikker på samme måde?
  Vi har idag kiddy energy pro og er glade for dem.

 7. Stolen egner sig fra 15 kg, men bør jeg vælge en anden stol til min søn på 2 år, 15 kg og 92 cm? Den hedder jo fra 4 år. Han er en robust dreng. Vi har Kiddy Guardian Pro, som jo går til 36 kg, men vi mangler et sæde til bedsteforældrenes bil. Og da denne model er billigere, kunne det jo være et alternativ, når han nu er så stor.

  1. Hej Maria,

   Det er vægten du skal gå efter. 4 år er blot for, at fortælle, hvornår man ca. skal regne med, at barnet skal over i sådan en stol, men mange er over 15 kg. i 2-3 års alderen og derfor kan betegnelsen på 4 år godt være lidt misvisende – men gå efter vægten – så er du sikker 🙂

   Han er godt nok ikke så gammel endnu, vil 5-punktselerne vil klart være det bedste. Det er nemlig meget vigtigt, at han sidder korrekt med 3-punktselen og det kan godt være svært når han ikke er ældre.

   Så jeg nok faktisk hellere bruge de ekstra penge og så købe en https://autostol.dk/model/kiddy-guardian-pro-2/

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.