Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Discovery Pro

Kiddy Discovery Pro

Selvom ens barn ikke længere er helt lille er det stadig vigtigt, at sikkerheden er i top, når man bevæger sig ud i trafikken. Det vil sige, at ens barn også bør bruge en autostol efter det er fyldt 4 år. Faktisk bør børn bruge autostol så længe dette er muligt.

Kiddy der producere autostole har lavet en autostol kaldet Kiddy discovery pro, der er til de ældste børn. Det vil sige børn i alderen 4 år til 12 år.

Kiddy discovery pro bruger et stødabsorberende materiale kaldet Honey Comb V2 omkring de mest udsatte områder af barnets krop. Dette materiale mindsker den kraft der bliver påført barnet i forbindelse med en ulykke.

Kiddy discovery pro er udstyret med skulderstøtter der er med til, at beskytte hoved og nakke i forbindelse med en ulykke.

Selvom det er vigtigt med en sikker autostol er det også vigtigt, at barnet gider bruge autostolen. Derfor har man fra Kiddys side også tænkt komfort da man lavede Kiddy discovery pro.

Ryglænet kan lænes tilbage, så barnet får en meget mere behagelig side/sovestilling i autostolen. Der er derudover også benstøtte der kan tilpasses så den har en længde der passer til barnet.

 

ADAC test resultat for Kiddy Discovery Pro

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
68 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

1 kommentar

  1. Super selepude til det lidt større barn. Ofte set på tilbud helt ned til 400,- så der er ingen undskyldning for ikke at købe en sikker stol!
    Det fleksible ryglæn gør at stolen passer godt i alle biler (har personligt proøvet stolen i opimod 15 forskellige biler af forskellige mærker), og vægten er ikke så høj at det er besværligt at slæbe den fra bil til bil.
    Stolen tilpasses let i bredden og i højden via et enkelt betjeningsgreb. Det er virkelig et plus at stolen vokser både i højden og i bredden idet den så ikke er for bred til de mindste og for smal til de største!!!
    Derudover bytter Kiddy i tyskland alle tysk købte stole gratis hvis de har været involveret i et uheld, gem blot fakturaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.