Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Energy Pro

Kiddy-Energy-Pro

Kiddy er en af verdens største producenter af autostole. Deres bud på en autostol i gruppe 1 er Kiddy energy pro. Gruppe 1 er den kategori for børn i alderen 9 måneder til 4 år eller det der svare til 9-18 kg.

Kiddy energy pro har vundet et hav af forskellige priser i hele verden, blandt andet også i Danmark. Herhjemme har Kiddy energy pro vundet prisen ”Bedst i test 2010”i den store forbrugstest, der hvert år foretages.

Kiddy energy pro har god sidebeskyttelse og meget udsatte områder, som blandt andet hoved og nakke for den ekstra beskyttelse der er brug for. Der er aldrig nogen garanti for, at barnet slipper fra en ulykke uden skader, men Kiddy energy pro skulle gerne formindske risikoen for alvorlige skader på hoved og nakke.

Kiddy energy pro giver også optimal komfort, så barnet bliver rigtig glad for, at bruge Kiddy energy pro. Det er muligt, at justere på Kiddy energy pro på kun et par sekunder. Det betyder, at man ikke behøves, at skulle holde ind til siden i længere tid, hvis man har brug for, at justere autostolens positioner.

ADAC test resultat for Kiddy Energy Pro

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
78 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

8 kommentarer

 1. En fin stol der er nem at montere. Den passer rigtig godt til vores store bil med individuelle sæder. Dog synes jeg systemet med at vippe til sove stilling er lidt besværligt pga man ikke kan gøre det mens barnet er spændt fast.

 2. Hej!

  Er dette med isofix? Eller er skal man bruge selen til at sætte den fast i bilen?

 3. Hej
  Når der står den er nem at justere, vil det så sige at den også kan bringes i ligge/hvileposition? Det synes jeg, at jeg læste at Cubex Juno fix kan – er det også let?
  Mvh Laura

  1. Hej Laura,

   Den kan komme lidt ned, men ikke som du kender det fra babystolen. Det kan Juno-fix heller ikke. Den kan også kun komme en smugle ned, som alle de andre 9-18 kg. stole.

   Men ja, det er blot at trække i en håndtag og så komme stolen længere ned. Virkelig nemt

   Mvh

 4. Rigtig god stol og nem at montere. Minusset er at når barnet får lidt størrelse, bliver lårene godt mast af puden. Men min datter har nu aldrig klaget så meget over det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.