Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Evo-Luna i-Size

Kiddy Evo luna i-Size er en autostol for de mindste – fra fødsel og op til ca. 12-15 måneder (max 13 kg)

Kiddy Evo luna er an af de bedst testede autostole, i 2016 har autostolen fået et testresultat på 80 % der svarer til 5 ud af 5 stjerner, autostolen fik blandt andet 5 ud af 5 stjerner for sikkerhed.

Autostolen sikrer god komfort for de mindste, med et indlæg til de nyfødte. Samtidig kan selen justeres i 5 forskellige niveauer, så autostolen kan tilpasses efterhånden som babyen vokser.

Selen er samtidig lavet med polstret stof, så den ikke genrer under køreturen. Betrækket er lavet meget slidstærkt og kan nemt fjernes uden det er nødvendigt at fjerne selen.

Autostolen sikrer god komfort for børn, der gerne vil sove under køreturen. Autostolen kan nemlig indstilles til en fladt liggende position, der holder babyens hoved, da helt små babyer ikke har udviklet refleksen til selv at holde hovedet. Når babyen ligger helt ned er der også mindre risiko for skader, da der kommer mindre kraft på halsen i tilfælde af en kollision.

Autostolen kan også indstilles til opretstående stilling til de lidt større børn, der gerne vil kigge ud af vinduet når I kører.

Autostolen monteres med Isofix base 2, der følger med, når du køber autostolen. Autostolen sættes fast på basen med et enkelt klik og en indikator bekræfter om autostolen sidder rigtigt fast, der er dermed lille risiko for fejlmontering, som giver en bedre sikkerhed.

Autostolen kan også bruges uden for bilen, den er nem at bære rundt og med montering på basen er det hurtigt at tage autostolen af og på. Autostolen er også designet, så den er med indbygget solskærm, der kan justeres alt efter hvor meget sol der er.

ADAC test resultat for Kiddy Evo-Luna i-Size

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
80 ★★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

8 kommentarer

 1. Ved man hvorfor denne autostol kun får 3 stjerner i Kemi? Og findes der andre babystole som kan ligges helt ned ligesom denne kan?

  1. Hej Laura,

   Der er fundet forhøjet værdier og det trækker ned.

   Ikke nogle, hvor barnet kommer så meget ned. Men det er nu heller ikke nødvendigt, at barnet ligger så meget ned.

   Mvh

 2. Ved du hvorfor den ikke forhandles i Danmark ? Kan nemlig se at den er testvinder i 2016 hos både FDM og tænk.
  Kan du anbefale en autostol som er lige så sikker og som ikke er testet for flere år siden ?

  1. Hej Lene,

   De har valgt, at trække sig ud af Danmark. De havde et samarbejde med Bilka på et tidspunkt, men mange troede “bilka autostole” var dårlige og derfor gik salget ikke særlig godt.

   De har ikke fundet en ny dansk grossist og derfor er de ikke kommet tilbage.

   Der er flere stole, der er på samme niveau – tjek evt. testoversigten – her vil du kunne se Pebble Plus, Aton Q og Besafe Modular go.

   Mvh

 3. Nogen der ved hvor man kan købe denne autostol henne? Gerne i Danmark men Flensborg er også ok og helst i en fysisk butik hvor jeg har mulighed for at prøve stolen i bilen.

  Venlig hilsen

 4. Hej

  Skriv venligst hvor henne kan jeg købe den stol billigere.
  Mange tak for hjælpen!

  Luc

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.