Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Evolution Pro

Kiddy Evolution Pro

 

Evolution Pro er den helt nye baby stol fra Kiddy. Stolen går fra 0-15 mdr. eller op til 13 kg. I denne model har Kiddy valgt, at gå efter ekstra meget komfort. Det betyder, at Evolution Pro har en række indstillinger, som ikke tidligere er set.

Hvis du tager håndtaget tilbage vil barnet blive “skubbet” en smugle frem og komme i en hvile position og det er nemmere, at få barnet ud af autostolen.

Selerne i stolen kan sættes i 5 forskellige niveauet i takt med, at barnet vokser sig større og større. Kiddy Evolution Pro kan monteres i en Kiddy Isofix base, men også med bilens 3-punktsele.

Som en ligge ekstra ting medfølges der en babyindsat, som er velegnet til fortidligfødte børn og stolen kan derfor bruges af selv de aller mindste børn. Babyindsatsen kan nemt fjernes når barnet bliver større.

 

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.