Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Guardianfix 3

kiddy-guardianfix-3

Guardianfix 3 fra Kiddy er en autostol for børn fra 9-36 kg, som svarer til en alder på ca. 9 måneder til 4 år. Guardianfix 3 er lavet med en god tilpasningsevne så autostolen vokser med barnet, hvilket gør at komforten og sikkerheden er i top.

For de små børn, fra 9-18 kg, bruges en selepude til barnet, som giver den bedste sikkerhed for de mindste børn. Selepuden er med til at mindske belastningen på barnet i tilfælde af et uheld.

Når barnet vokser kan autostolen indstilles i højden med den justerbare hovedstøtte, samtidig er der et indlæg i autostolen til at starte med, som sikrer komforten.

Når barnet vejer fra 18-36 kg bruges bilens 3-punktssele alene til at spænde barnet fast med. Seleføringen på autostolen er lavet, så det er nemt at se hvordan selen skal spændes fast med autostolen, der er dermed en lille risiko for fejlmontering af selen.

Der er også tænkt meget på sikkerheden med Guardianfix 3, autostolen har avanceret sidekollisionsbeskyttelse, som beskytter hoved og skulderområdet godt i tilfælde af sidekollision. Der er fokus på beskyttelse af hoved og skulder, da det er specielt udsatte for de små børn.

I 2017 har Guardianfix 3 fået et rigtig godt testresultat på 72 % som blandt andet var 4 ud af 5 stjerner for sikkerhed, hvilket viser at det er en sikker autostol. Guardianfix 3 fik også 4 ud af 5 stjerner i kategorien brugervenlighed.

Guardianfix 3 monteres med Isofix og bilens 3-punktssele, en indikator på Isofix-krogene viser, når krogene er sat rigtig i, hvilket gør monteringen af autostolen nem.

ADAC test resultat for Kiddy Guardianfix 3

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
72 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

5 kommentarer

 1. Hej, tak for en god og oplysende side. Jeg har et par tvillinger, som er 4 år, lige godt 1 meter og vejer hhv 14,2 og 14,9 kg. De er begge begyndt at klage over at selerne strammer over skuldrene på deres nuværende besafe stole 9-18 kg. Jeg har lidt kig på kiddy guardian pro 2 og kiddy guardianfix 3, men er i tvivl om det er bedst at vælge den nyeste, eller om den anden er lige så god. Den ene er jo tæt på de magiske 15 kg, vil du anbefale at jeg køber en “almindelig” 15-36 kg stol til hende i stedet?

 2. Hej. Vi skal til at købe to autostole, en til vores lille på 1 år og 9 kg og en til vores store på 3 år og 12 kg. Vi har Cybex Pallas 2 nu, og har været glade for den og tænker derfor at vi fortsætte rmed enstol med mavepude. Vi er dog i tvivl om vi skal købe en Phoenixfix 3 til vores lille og en Guarduanfix 3 til vores store, eller om de begge skal have en Guarduanfix 3 . Mvh og på forhånd tak!

  1. Hej Veronica,

   Hvis i godt vil have mavepude stol, så tænker jeg da næsten, at i skal købe en Pallas mere. Den kender i og har været tilfredse med. Der er ikke den store forskel på mavepude stolene.

   Ser ingen grund til, at skifte over til Kiddy eller købe andre stole.

   Mvh

 3. Hej.

  Tak for en virkelig god guide ift. at vælge den rette autostol! 🙂

  Vi har besluttet os for at købe denne autostol (Kiddy Guardianfix 3), men synes ikke den er til at finde i DK – er der en udenlandsk hjemmeside I kan anbefale at købe den fra?

  Mvh. Pernille

  1. Hej Pernille,

   Nej Kiddy er ikke rigtig på det danske marked. Tidligere kunne du finde dem i Bilka, men folk troede det var dårlige stole.

   Der er desværre ikke ret mange forhandlere, der har Kiddy i deres sortiment, så lige pt. ved jeg faktisk ikke, hvor du kan købe den.

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.