Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Guardianfix Pro

Kiddy Guardianfix Pro

Kiddy guardianfix pro er en del af den tyske autostol producent Kiddys populære guardian serie. I forhold til de andre autostole i denne serie bruger Kiddy guardianfix pro ISOFIX.

Kiddy guardianfix pro er en autostol der vokser sammen med dit barn. Autostolen kan tages i brug fra barnet er 9 måneder og indtil det bliver 12 år gammelt. Det vil sige, at Kiddy guardianfix pro har en længere levetid, end de fleste andre autostole.

Kiddy guardianfix pro har en perfekt pasform og tilpasser sig selv barnets størrelse. Det er vigtigt, at man har en autostol der passer til ens barn og Kiddy guardianfix pro hjælper selv med, at tilpasse sig.

Kiddy guardianfix pro bruger en stødabsorberende mavepude, der beskytter hoved og nakke endnu bedre i forbindelse med en ulykke. Mavepuden skal meget gerne være med til, at gøre trykket på barnet mindre.

Der er mulighed for, at justere Kiddy guardianfix pro med kun én hånd. Det er muligt både at justere Kiddy guardianfix pro i bredden, men også i højden.

Kiddy guardianfix pro har en 3-trinsbestøtte, der sørger for, at barnet altid har mulighed for, at sidde ordentligt i autostolen.

Kiddy guardianfix pro skal monteres med ISOFIX, men kan monteres med bilens 3-punktsele (frarådes).

Stolen dumpet autostoltesten, hvorfor der er kommet en ny model.

Kiddy har lavet en ny version, som har klaret sig betydelig bedre i autostol testen. Er du på udgik efter en Kiddy i 9-36 kg. klassen, er det denne Kiddy Guardianfix Pro 2 du skal have fat i.

ADAC test resultat for Kiddy Guardianfix Pro

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
1 ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.