Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Smartfix

Kiddy SmartFix er en autostol for børn fra 15-36 kg (ca. 3-12år). Autostolen sikrer god sikkerhed samtidig med god komfort.

Autostolen er lavet til af følge med det voksende barn. 14 forskellige indstillinger i højden, sikrer den bedste komfort for barnet. Men det er ikke kun hovedstøtten der kan justeres, også benstøtten kan forlænges når barnet vokser.

Kiddy SmartFix har nogle gode sikkerhedsfunktioner. KSA-systemet mindsker en del af bremseenergien, så der kommer en mindre belastning på barnet.

Sidekomponenterne giver øget sikkerhed i tilfælde af en sidekollision, og mindsker risikoen for skader ved hoved og skulder, der ofte er ramt inden for uheld. Det er dog uden at spærre for udsigten og barnet vil stadig kunne kigge ud af vinduet.

Som det er kendt for autostole i denne aldersgruppe, bruges bilens 3-punktssele til at sætte barnet fast med. Kiddy SmartFix er lavet så det er nemt at se hvordan selen skal sættes fast, hvilket mindsker risikoen for fejlmontering.

I 2015 fik Kiddy SmartFix et godt testresultat på 74 %. Autostolen fik blandt andet 5 ud af 5 stjerner for brugervenlighed.

Samtidig med god sikkerhed er autostolen lavet med fokus på god komfort. Betrækket er blødt og sikrer en behagelig køretur.

Autostolen kan enten monteres med bilens 3-punktssele eller med Isofix. Hvis autostolen monteres med Isofix bruges K-Fix tilslutninger, der gør det nemt at forbinde autostolen til Isofix-systemet i bilen.

ADAC test resultat for Kiddy Smartfix

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
74 ★★★★ ★★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.