Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Smilefix Pro

Kiddy Smilefix Pro

Kiddy smilefix pro er en autostol fra den tyske autostoleproducent Kiddy. Det er en autostol til gruppe 0+, hvilket vil sige fra barnet bliver født til det bliver ca. 18 måneder gammelt. Det hedder sigt, at det skal have en vægt imellem 0-13 kg.

Kiddy smilefix pro bruger Kiddy fix, der er et ISOFIX system udviklet af Kiddy. Hvis man har almindelige ISOFIX-fastgøringspunkter i bilen kan man sagens bruge dette. Autostolen giver selv besked, både med lyd og lys, om den er korrekt monteret. En forkert monteret autostol kan være katastrofal, hvis man bliver involveret i en ulykke.

Kiddy smilefix pro er en kompakt men meget let autostol. Det betyder at der er masser af plads til barnet, men der er alligevel ikke tale om nogen stor autostol.

Tredobbelt sidebeskyttelse er med til, at give barnet endnu bedre beskyttelse, specielt i forbindelse med sidekollisioner.

Kiddy smilefix pro bruger en 5-punktssele. Der er tale om en 5-punktsele der er meget let, at tilpasse så den passer til barnet. Derudover er selen polstret så den er behagelig for barnet, at bruge.

Kiddy smilefix pro kan bruges sammen med Kiddy rejsesystem. Dette giver mulighed for, at man meget hurtigt kan omdanne Kiddy smilefix pro til en klapvogn. Det er praktisk når man er på farten, så er det nemlig ikke nødvendigt, at slæbe en anden klapvogn med.

Kiddy er stoppet med, at lave stolen, men enkelte butikker har den stadig på lager.

 

1 kommentar

  1. Vi er glade for den! Nem at installere med base. Den vil gerne give lyd når vi installerer basen, men desværre ikke når man sætter stolen på plads – det ville ellers have været rart. Vi brugte den fra hun skulle hjem til sygehuset, og her efter 5 måneder er den stadig helt perfekt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.