Autostol.dk

Fra bloggen

Maxi Cosi AxissFix Plus

maxi-cosi-axissfix-plus

AxissFix Plus fra Maxi Cosi er en autostol, der kan bruges til to grupper. AxissFix Plus kan nemlig bruges fra fødslen (45 cm) og op til barnet er ca. 4 år (105 cm).

Axissfix Plus er 3. version af den populære Axiss stol – den første der kunne dreje.

AxissFix Plus er en brugervenlig autostol. Autostolen kan drejes 360 grader, som gør at du kan vende autostolen mod dig, når du sætter barnet i autostolen. Når du har sat barnet på plads, kan du dreje stolen på plads. Det gør det nemmere at sætte barnet i autostolen. Samtidig er AxissFix Plus udstyret med selekroge, så du ikke skal holde selen, samtidig med at du sætter barnet i autostolen.

AxissFix Plus bruges bagudvendt indtil barnet har en højde på 87cm, som er ca. 2år. Ved at barnet sidder længere tid bagudvendt, øges sikkerheden for hoved og hals. Fra ca. 2 til 4 år bruges AxissFix Plus fremadvendt. Systemet med at autostolen kan drejes 360 grader gør at du nemt og hurtigt kan skifte fra den bagudvendte til den fremadvendte køreretning. Der følger en højdeindikator med, til at hjælpe med at se hvornår det er tid til at skifte fra bagudvendt til fremadvendt.

AxissFix Plus har god komfort for dit barn. Der følger et indlæg med til nyfødte der sikrer den bedste komfort for de mindste. Autostolen følger med når dit barn vokser, højden kan indstilles i 7 positioner, der sikrer god komfort og optimal sikkerhed.

AxissFix Plus monteres med Isofix, der giver den bedste stabilitet. Stolen skal også monteres med Top Tether, så det kræver, at din bil også har det.

I autostolen spændes barnet fast med en 5-punktssele, der giver den bedste beskyttelse.

ADAC test resultat for Maxi Cosi AxissFix Plus

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
64 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

7 kommentarer

 1. Hej Kristian.

  Tusind tak for en super hjemmeside 🙂

  Vi skal snart være forældre og er derfor igang med at købe “grej” 🙂

  Deriblandt autostol.

  Vi har kig på Maxi Cosi AxisFix – da vi gerne vil have en stol som kan vendes i forhold til af – og pålæsning. Samt både er bag- og fremdavendt.

  Vi har selvfølgelig også kig på Axisfix Plus da denne virker helt fra barnet er spæd.

  Vores ønske er dog at vi fra barnet er spæd og nogle måneder frem gerne vil kunne tage baby med, som i en alm. babystol. )med hank) Altså at baby stadig ligger i stolen. Det kan vi desværre ikke med AxisFix Plus.

  Har du kendskab til stole som opfylder vores ønsker? Og eller evt. en stol fra 0-4mdr. med “bærehank” som kan sidde i Maxi Cosi AxisFix basen?

  Således vi kan købe en komplet Maxi Cosi AxisFix med base og stol og derudover en stol fra nyfødt-4mdr?

  Håber det er forståeligt 🙂

  På forhånd tak

  Mvh Heine

 2. Hej!

  Hvad er forskellen på Maxi Cosi AxissFix og Maxi Cosi AxissFix plus? Hvad er de små ændringer der er sket? Er det pengene værd? Vores datter er et meget langt barn, er der nogle autostole som er bedre til lange børn (10 måneder gammel).

  Tak for en rigtig god hjemmeside!

  Med venlig hilsen
  Jonas Jensen

  1. Hej Jonas,

   Den største ændring er, at stolen kan bruges fra barnet bliver født. Den “gamle” kunne først bruges fra 67cm.

   Derudover er der lidt med “puderne” i stolen, men ellers er de ens. Selerne, størrelsen, monteringen osv. alt er det samme.

   Mvh

 3. Hej
  Jeg har købt netop denne autostol. Men står nu med et problem. Kan det passe den kun kan dreje den ene vej rundt. Dvs. Kun kan side i højre side af bilen og ikke i venstre side dvs. Bag ved føren.

  Skal der trykkes på en knap eller noget, så den kan dreje den anden vej udad?

  Mvh.

 4. Hej Kristian,

  Helt genial hjemmeside denne her! Ville ønske jeg havde fundet den da jeg skulle købe den første stol 😀

  Vi kigger efter den næste autostol til vores søn. Vi har i forvejen en Recaro Privia med Isofix-base.

  Jeg har så kig på disse tre autostole: Maxi Cosi AxissFix (med eller uden Plus), Recaro Zero 1, eller Römer Dualfix.

  Spørgsmålet er så;
  1) Hvilken af disse tre stole er mest sikker og mest komfortabel for vores søn? – Og lettest at betjene i øvrigt… (Vi vil gerne have drejefunktionen, hvorfor valget er faldet på en af disse tre)
  2) Jeg er ved at have udelukket Römer Dualfix, da jeg kan se at det ikke er en I-size stol. Er der noget der taler for at vælge den alligevel?
  3) Ve du om vi vil kunne købe Recaro Zero 1 uden Isofix-base og så genbruge basen fra den autostol vi har og dermed spare nogle penge?
  4) Hvad er forskellen på Maxi Cosi AxissFix og Maxi Cosi AxissFix Plus? Jeg har også set at flere har problemer med at barnets hoved falder forover når de sover. Er der fundet en løsning på det?

  Jeg har prøvet at læse lidt op på dine kommentarer på de forskellige sider og synes selv at jeg er kommet frem til at det er Recaro der er det bedste valg? Primært fordi han kan sidde bagudvendt i længere tid?

  Vi har en Skoda Citigo og en Renault Clio, begge købt indefor de sidste par år.

  Jeg glæder mig til at høre dine svar 🙂 Og på forhånd mange tak for din hjælp!

  Venlig Hilsen
  Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.