Autostol.dk

Fra bloggen

Maxi Cosi FAMILY FIX BASE

Maxi Cosi FamilyFix Base

Maxi Cosi FAMILY FIX BASE BLACK er den ultimative base at anvende sammen med Pebble eller Pearl der begge er to autostole fra Maxi Cosi. Sammen udgør autostol og base et rigtig stærkt makkerpar, der yder dit barn optimal beskyttelse, men også en rigtig høj komfort.

Maxi Cosi FAMILY FIX BASE BLACK er let at montere i bilen ved hjælp af det smarte ISOFIX system, der er muligt at anvende i de fleste nyere biler. Ved hjælp af LED display vises det også om du har monteret stolen korrekt. Sørg for at undersøge om din bil har ISOFIX fastgøringspunkter inden du køber.

Når basen først er monteret, kan du let klikke autostolen på og fra, så meget du lyster. Det er derfor let at rykke rundt på stolen, og du kan lade basen blive i bilen. Såfremt du ønsker at rykke denne, er dette god også en mulighed.

Anvender du basen sammen  med f.eks. Pebble, kan du ligge autostolen helt ned og derved øge komforten for barnet og gør det meget bedre og nemmere at sove i autostolen.

16 kommentarer

 1. Cosi maxi. Hvad er forskellen på Family fix og Easy fix base. Skal bruges til Cabriofix.
  Tak fra MArianne

 2. Nu har jeg ledt og ledt efter en brugsanvisning – men uden held så jeg håber du kan hjælpe. Hvordan hulan skifter man batterier?

  På forhånd tak!

 3. Jeg skulle have stolen (og min mindste søn) ud af bilen, men da jeg trak i udløserhåndtaget, var der noget der knækkede, så nu sidder stolen permanent(?) fast ude i bilen. Jeg har altid syntes at håndtaget gik trægt, men jeg troede ikke det tillige var skrøbeligt.
  Vi har brugt basen til begge vores børn, men jeg er nu alligevel skuffet over at skulle købe én til base, og hændelsen har da også gjort mig betænkelig ved blot at købe en brugt…

 4. Hejsa,
  Den låste fuldstændig fast for os. Så Ingen anden udvej end at prøve at løsne skruerne på låsen. Så fik jeg det lille skjold af og låsen kunne klikke sig fri således at den igen kunne bevæge sig. På med skjoldet igen og umiddelbart fungerer det nu. Så man kan sagtens skrue skruerne af uden problemer 🙂

 5. Er der nogen, der har haft problemer med at få støttebenet skubbet ind igen, efter det er blevet trukket helt ud?
  Vi har købt en brugt base (kun lige 2 år gammel), og jeg ville have støttebenet gjort mindre. Men det kunne jeg ikke – kun få den trukket helt ud… Og nu kan vi simpelthen ikke få den skubbet sammen igen.

  1. Hej Tina,

   Det har jeg faktisk selv haft lidt problemer med, men ved, at køre det lidt frem kunne jeg få det helt tilbage og starte forfra. Jeg fandt aldrig 100% en løsning på det andet end at prøve mig lidt frem.

   Mvh

 6. Har et spørgsmål:
  Kan denne base KUN bruges til Pebble eller Pearl modellerne?? Jeg tænker om andre Maxi Cosi stole kan bruges dertil også? (stolene til babyer)

 7. Vi er meget tilfredse. Har købt den sammen med Pebble, og bruger den nu med Pearl. Den sidder altid i samme bil, så har ikke skullet slås med monteringer andet end første gang.

  Indikatoren der hyler når den ikke sidder korrekt er rigtig smart, og vippefunktionen der gør at sønnike kan tage en lidt mere tilbagelænet lur er perfekt.

 8. Vi brugte den til pebble og bruger den nu Pearl – og vi har været rigtig glad for den! Det er rigtig nemt at montere stolen, og indikatoren gør man er sikker på stolen sidder korrekt. Det er rigtig dejligt man kan justere siddepositionen med den – specielt når man bruger pearl. Den kan dog været lidt drilsk når den skal monteres i bilen, men det kræver kun et par ganges øvelse.
  Kan helt sikkert anbefales!

 9. Vi købte denne base sammen med Pebble og har den nu til Pearl.

  Vi synes den sidder fantastisk godt fast på stolen og stolen er hurtig og nem at klikke på. Det er nemt at se og høre, om stolen sidder rigtigt.

  Desværre synes jeg at den er ret svær at montere i bilen, hvilket jo ikke sker så tit, men de gange den skulle sættes i en anden bil, har jeg altid brugt min. 10 min for at få den til at sidde rigtigt.

  Min kæreste som har gjort det en del flere gange end jeg, bruger ikke helt så lang tid på det. Men for folk som ikke gør det ofte (fx jeg, min mor og søster) så tager det virkelig sin tid.

  Men alt i alt har vi bestem ikke fortrudt købet 🙂

 10. Vi fik basen til Pebble autostolen – og bruger den nu også til Pearl stolen 🙂

  Basen er super nem at montere – den giver lyd fra sig hvis den ikke er monteret korrekt ift 3 ting: om isofixen er låst fast,og benet rører gulvet og om selve stolen er monteret korrekt.

  Pebble stolen er super nem at sætte i og tage af – det er bare en håndtag der lige skal vippes op så kan man løfte stolen fri. Og derudover kan man variere hældningen på basen og dermed få en bedre hvilestilling, når man bruger Pearlstolen.

  Den har bestemt været pengene værd!

 11. Vi købte basen sammen med Pebble babystolen og har været rigtig glade for basen. Den lyser og hyler, hvis den ikke er monteret korrekt og det gør, at vi altid ved at autostolen er monteret korrekt.

  Synes dog babystolen sad lidt løs i basen og når der ikke sad et barn i stolen og vi kørte på en ujævn vej, raslet det fra autostolen. Vi fik det dog undersøgt ved forhandleren og han sagde, at der ikke var problemer med basen eller stolen.

  Ellers synes vi du bør købe basen til babystolen, da det simpelthen er så meget nemmere bare at klikke autostolen fast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.