Autostol.dk

Fra bloggen

Maxi Cosi Priori SPS

Maxi Cosi Priori SPS stone

”Er vi der ikke snart?”. Det er nok et spørgsmål de fleste forældre kommer til, at høre på et tidspunkt, når de bevæger sig ud i bil på vejene. For de fleste børn bryder sig ikke specielt meget om, at skulle køre i bil. Maxi Cosi har med deres Priori SPS ønsket at ændre dette, ved at lave en autostol hvor komfort var i højsædet.

Maxi Cosi Priori SPS kan bruges fra barnet fylder 9 måneder til det bliver ca. 3½ år gammelt.

Maxi Cosi Priori SPS er lavet så der er masser af plads i stolen, så det på den måde ikke skal være så trangt for barnet at sidde i stolen. Derudover kan man meget let indstille stolen i 4 forskellige positioner, således at barnet selv kan vælge hvilket position man har det bedst med.

Selvom komforten er i højsædet, har man hos Maxi Cosi dog også tænkt lidt på sikkerheden. Derfor er Maxi Cosi Priori SPS lavet så den yder en gode sidebeskyttelse, der er relevant i forbindelse med sidekollisioner.

4 kommentarer

 1. Vi har lige købt denne stol til min søn på 6 mdr. Der hvor jeg købte den stod der kun 9-18 kg og ikke alder . Nu læser jeg 9 mdr kan de bruge stolen fra .. Men min søn vejer 10,5 kg. Og kan ikke være i andre autoatole medmindre det er dem fra 9-18 mdr . Ved du om det er okay jeg bruger den alligevel??

  1. Hej Melike,

   Der er babystole, som går op til 13 kg, som han ville kunne være i. Ellers er der andre bagudvendte stole på markedet, som må bruge bagudvendt til 18 eller 23 kg. Den vil han skulle sidde i til han er mindst 9 mdr. da han nakke ikke er stærk nok til, at holde hoved ved en kollision og derfor bør i ikke vende ham fremad før han er mindst 9 mdr.

   Stole som Maxi Cosi Axissfix, 2way Pearl, Cybex Sirona, Römer Dualfix kan alle vende begge veje og i kan således vende sønnik fremad når han bliver ældre.

   Mvh

 2. Hej igen.
  Det er denne Priori model jeg omtaler i mit spørgsmål under ” Römer King2″! Vides det hvornår den bliver testet? Hvis Priorifix er en gammel model, er dette så videreudviklingen af den?Mvh Mari

  1. Hej,

   Ja det er en gammel model og den kommer højest sandsynlig ikke med i testen. Det er nok nærmere tilfældet, at den faktisk udgår af sortimentet.

   Hvad er jeres budget? så kan jeg se om jeg kan finde en model til jer.

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.