Autostol.dk

Fra bloggen

Maxi Cosi Priori SPS Plus

Maxi Cosi Priori SPS Plus

Priori SPS plus er en autostol for børn der vejer fra 9-18 kg, som svarer til en alder på ca. 9 måneder til 4 år. Med Priori SPS plus har Maxi Cosi haft fokus på at lave en autostol, der giver god komfort for barnet, samtidig med at der er god sikkerhed, så køreturen bliver sjov og sikker.

Priori SPS plus er lavet med 4 forskellige positioner, så der både er mulighed for at sidde og kigge eller ligge og sove, alt efter hvad barnet har lyst til. Det er nemt og hurtigt at skifte mellem de 4 forskellige positioner. Samtidig er autostolen også lavet så der er god plads for barnet at sidde i autostolen, så barnet ikke kommer til at sidde klemt.

Selvom der er stor fokus på komforten i autostolen, er den også lavet med god sikkerhed. Priori SPS plus er udstyret med sidekollisionsbeskyttelse, i tilfælde af at autostolen skulle komme ud for en sidekollision.

Autostolen monteres med bilens 3-punktssele, så det er ikke nødvendigt at have Isofix i bilen. I autostolen spændes barnet fast med en 5-punktssele for at give den mest optimale sikkerhed. Også ved 5-punktsselen er der tænkt på komforten, den er lavet i blødt polstret stof, så selen ikke generer under køreturen.

Priori SPS plus er også lavet praktisk. 5-punktsselen kan sættes i nogle selekroge når barnet sættes i autostolen, på den måde er det nemmere at få barnet ned i stolen, da selen ikke kommer i vejen. Samtidig kan betrækkes nemt tages af og maskinvaskes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.