Autostol.dk

Fra bloggen

Maxi Cosi Rock

En sikker og praktisk autostol til de helt små. Den kan anvendes fra helt spæd og til omkring et år. Med stolen følger spædbarnsindsats, for at sikre den bedst mulige komfort, sikkerhed og ergonomi.

Med ISOfix basen er det let og hurtigt at sætte stolen ind og tage den ud. På den måde kan baby bæres til og fra bilen uden at forstyrre en eventuel lur mere end højst nødvendigt.

 

Større sikkerhed

Stolen klarer sig rigtig godt i vores autostol test fra 2018, hvor den opnår hele 76% og blandt andet 5 stjerner i forhold til kemi og komfort. Den bløde og komfortable stol er designet til at give den maksimale støtte og beskyttelse for de helt små.

Du kan vælge at montere autostolen direkte i bilen med trepunktsselen, men du kan også vælge at købe en ISOfix base, der giver en mere stabil og sikker montering.

Ergonomi og anvendelighed

Med Maxi-Cosi Rock får du en let og smart autostol, der ikke alene er let at sætte ind og tage ud af bilen. Den er også og udstyret med et godt og komfortabelt håndtag, der gør det let for dig at bære stolen og bibeholde et godt og sikkert greb, selv i fugtigt vejr.

Stolens udformning gør det også muligt at bære den sikkert over armen, så hænderne er fri.

Med spædbarnsindsatsen, der kan tages ud, får du den størst mulige komfort for den lille både, når han/hun er helt nyfødt og når den første fødselsdag nærmer sig.

Smart og kompatibel

Vælger du en Maxi-Cosi Rock får du ikke bare en god, praktisk og frem for alt sikker autostol til de mindste. Du får også en smart og kompatibel stol og base, der kan bruges sammen med mange andre produkter.

Med Maxi-Cosi Rock får du en blød, sikker og praktisk autostol til babys første år.

ADAC test resultat for Maxi Cosi Rock

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
76 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.